hh0 2010-1-11 12:15:48 AM
當然係兔仔可愛啦, 養多幾隻都揀番兔仔
所以從來無打算養龍貓
喵女)) 2010-1-11 12:23:12 AM
龍貓....惡,頑皮...個人感覺...如有得罪!請原諒#^77^#
happygirl2009 2010-1-11 12:29:16 AM
龍貓感覺覺得冇咩性:072:
光之天使)) 2010-1-11 12:31:47 AM
我兩種都養過~兩種都覺得可愛~都好鍾意

龍貓其實都幾得意~
不過就未必可以好似兔兔咁放養~
Futagoza_Kaniza 2010-1-11 05:09:06 AM
初初睇龍貓既相/行過寵物店見到, 望落..好似老鼠.
但去過朋友家同龍貓玩過又覺得好得意.
不過個人鍾意兔仔多d.
小糖^^ 2010-1-11 10:43:25 AM
ronniecheung 2010-1-11 12:04:22 PM
自從喺街巿見到一隻 size 同龍貓一樣大的老鼠之後, 喺寵物店見到標準灰龍貓, 都會有少少毛管棟的感覺.... 同埋都係兔仔個樣可愛d!
lingyan 2010-1-11 12:15:59 PM
養兔兔之前我都有考慮養龍貓好定兔兔好,
但係龍貓係比兔仔非常怕熱 ...
少少熱佢自己都無辦法自己散熱,
即係 .... 要成日開冷氣既時間係比兔仔多好多 ....
小糖^^ 2010-1-11 12:46:26 PM
wawa)) 2010-1-11 01:01:14 PM
of course 養兔兔!:055:
karenbb 2010-1-11 01:20:35 PM
我都覺得兔兔可愛好多 :023:
小米 2010-1-11 02:38:23 PM

回復 8# 的帖子

我以前都杳過龍貓其實屬 鼠科...
自己本身超怕鼠 ^^"
不過有時係pet shop見到佢地企係度訓嗰個樣好得意
chocolate301 2010-1-11 04:00:10 PM
哈哈~有時都覺得龍貓個樣幾傻...
企o係度"中"眼訓都幾得意!!!
不過龍貓好似好聰明架..哈哈...
同埋唔可以放養&要買個好大o既籠俾佢地跳o黎跳去~
灰灰 2010-1-11 04:10:42 PM
我覺得只要係自己的寵物∼無論係咩樣都會覺得佢係全世界最可愛的#^9_003^#

我勁勁勁愛灰灰#^43^#

快速發帖