請問有冇人知畢仔係咁圍住我對腳黎走係咩意思呢?
我當時係冇攞住野食架
之後跳兔仔舞我就知佢係開心
段片開頭可能有d暈, 之後可能有d悶架, 哈哈

http://www.youtube.com/watch?v=tbF2fUj48ho
tracy)) 2010-1-14 04:57:25 PM
可能係想你陪佢玩,又或者叫你俾野佢食~~~
明月 2010-1-14 06:14:44 PM
好好好好好好暈呀!
眼有d花花地,
畢仔好似對你的襪有興趣。
diobonnie 2010-1-14 07:33:40 PM
我有睇過一本叫"家有寶貝兔" 既book...

佢有講...如果兔仔圍住你跑圈...姐係..發情既兔仔想向你求愛既表現..

不過畢仔佢..DESEX 左未呀..?

可能畢仔真係想同你示愛呢..:023:
BarbaraFok 2010-1-14 09:21:45 PM
原帖由 diobonnie 於 2010-1-14 07:33 PM 發表
我有睇過一本叫"家有寶貝兔" 既book...

佢有講...如果兔仔圍住你跑圈...姐係..發情既兔仔想向你求愛既表現..

不過畢仔佢..DESEX 左未呀..?

可能畢仔真係想同你示愛呢..:023:

同我示愛??:009:
我覺得佢似玩緊囉
因為佢試過幾次咁樣圍住我對腳跑

畢仔未desex架
diobonnie 2010-1-14 10:53:43 PM
未DESEX ?

:060: HEHE.....

睇黎畢仔好似睇中左你喎....:012:
Panda)) 2010-1-15 12:37:01 AM
lucky 都成日係咁~痴到實一實~係咁圍住我跑~行一步都踢到佢~
我都睇過幾本書,應該係發情行為黎~~我lucky都未絕~
有時睇到佢咁都幾開心~雖則唔知佢係度跑咩 XD
BarbaraFok 2010-1-15 10:59:48 AM
原帖由 Panda 於 2010-1-15 12:37 AM 發表
lucky 都成日係咁~痴到實一實~係咁圍住我跑~行一步都踢到佢~
我都睇過幾本書,應該係發情行為黎~~我lucky都未絕~
有時睇到佢咁都幾開心~雖則唔知佢係度跑咩 XD

咁又係呀, 我都真係幾開心架
好過連叫佢都唔應, 好似透明咁......
BarbaraFok 2010-1-15 11:00:46 AM
原帖由 diobonnie 於 2010-1-14 10:53 PM 發表
未DESEX ?

:060: HEHE.....

睇黎畢仔好似睇中左你喎....:012:

成間屋得我同佢,
佢冇得選擇先睇中我...:036:

快速發帖