:060: 大家好丫,我又黎打攪各位~post一下佢d屋企相
我買左一間新屋比佢丫(紅色果間):012:
隻拖鞋係用草繩織嫁~佢好鐘意咬住四處跑
(:054: 唔識放短片~因此沒放上來給大家看看,佢會咬拖鞋跳兔仔舞:038: )

happygirl2009 2010-1-16 03:37:37 PM
我都想森美有玩具玩而又可以好似你隻兔兔咁玩得咁開心呀#^67^#
隻拖鞋係邊度買ga?
wesky 2010-1-16 03:46:02 PM
拖鞋用咩做, 食唔食得架 ??
勞仔 2010-1-16 04:04:15 PM
隻拖鞋係朋友去大陸行山果時買嫁,係用麻草做...就係古時d人果d拖鞋咁:003:
firen_freeze)) 2010-1-17 04:07:46 PM
我之前去四川行山都買過E種鞋AR...怪不得咁熟面口啦~
勞仔 2010-1-21 12:18:20 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-1-17 16:07 發表
我之前去四川行山都買過E種鞋AR...怪不得咁熟面口啦~

有無試過著住黎行山丫?:057:
唔知會唔會好爽:053:
小糖^^ 2010-1-21 12:48:25 PM
勞仔 2010-1-21 08:19:46 PM

回復 7# 的帖子

佢已經開始裝修新屋嚕:068:
兔兔好忙咁幫間屋換緊內「籠」:066:
佢話要換全草唔要棉花 ~而家係咁掘掘掘:029:
hh0 2010-1-21 11:00:47 PM
怕唔怕食左D棉花呢
勞仔 2010-1-22 02:55:11 PM
原帖由 hh0 於 2010-1-21 23:00 發表
怕唔怕食左D棉花呢

怕嫁,試過買紙皮果隻佢食得好勁,呢個我就留意過佢應該無食到,佢好奇怪咁將d棉花推埋一推~唔知想點咁:016:
bonedog 2010-1-22 06:02:29 PM
勞仔係放養兔黎既﹖
我見到佢好大兜糧
勞仔 2010-1-30 04:30:27 PM
原帖由 bonedog 於 2010-1-22 18:02 發表
勞仔係放養兔黎既﹖
我見到佢好大兜糧

係呀,我放養佢嫁,佢呢排仲成日唔返屋企:030:
Vinkivan 2010-2-3 03:18:58 PM
勞仔個紅色床仔好正喎~!!
勞仔 2010-2-4 07:17:19 PM
原帖由 波子 於 2010-2-3 15:18 發表
勞仔個紅色床仔好正喎~!!

係呀,果次荃灣有間寵物中心義賣嘅時候買嫁~:040:
不過,而家天氣回暖,佢開始勁咬床嚕:077:

快速發帖