出讓三層籠,
個籠大致都係新,

係下面塊接屎尿既板舊d,
因為我都係諗住個籠大得滯,
我隻兔兔又唔係成日入籠,

所以我諗住買個細d既籠先放,
所以唔係殘舊先放!

原價我連埋晒珠仔板,木層板,鐡層板買番黎$600左右,
因為真係好新,
所以我而家450蚊放,
包晒珠仔板,木層板,鐡層板,

可小議!謝!

物件名稱 : 冇牌子
物件大小 : 71cm(長)81cm(闊)54cm(高)
新  淨  度 : 9成新
暇        疵 : 有 (接屎尿既膠底板有小小尿漬)
購買日期 : /
出售價格 :原價$600左右 而家$450售出(可小議)
交收方法 :面交
交收時間 :可以就番你(不過盡快=])
交收地點 :南昌站(其他地方可議,不過個籠都好大下,我會拆件比你)
聯絡方法 : pm / 覆post
是否知悉如張貼電郵後發現電郵被滋擾,本討論區恕不負責,各下自理 : 是
物品圖片 :

lingyan 2010-1-19 10:03:29 PM
原帖由 anna118 於 19-1-2010 07:39 PM 發表
解釋?你未够資格,   以後就當你遇車禍了:043:
少了一個多事人!!:037:

再一次請你小心你既言行,
你的言行令人唔覺得你係尊重別人、互助互愛。
若果再唔收歛,
嚴厲處分。

----

MINI-HOUSE 是一個為兔友而設的社區,
旨在宣揚飼養兔子的正確知識、對待兔子應有的態度,更重要的是,

人對生命應有的觀念和看法,並將此訊息延續至下一代。 
同時,MINI-HOUSE 強調“愛”的重要,著重人與人之間的互助互愛、互相尊重、

互相包容及體諒,實踐“愛”的精神。

小糖^^ 2010-1-19 10:06:24 PM
crystal_xd)) 2010-1-19 11:54:09 PM
大兔籠已hold比::
Aka
anna118 2010-1-21 05:44:35 PM
Hi 大家好, 我剛剛從日本工幹返來,買了D兔子食物,以後我唔用你地D野了,多谢晒:021:
anna118 2010-1-21 05:45:08 PM
MY FATHER
小糖^^ 2010-1-21 08:54:07 PM
crystal_xd)) 2010-1-23 10:42:43 PM
大兔籠已比::
Aka
lunguide 2010-1-24 02:44:32 AM
原帖由 anna118 於 2010-1-21 05:44 PM 發表
Hi 大家好, 我剛剛從日本工幹返來,買了D兔子食物,以後我唔用你地D野了,多谢晒:021:

在這裹稍為有養兔知識的兔友都知道日本糧及日本兔兔食品唔多好,對兔兔有害的,唉......
燒雞。﹏。)) 2010-1-24 03:25:41 AM
引用:
原帖由 anna118 於 2010-1-21 05:44 PM 發表
Hi 大家好, 我剛剛從日本工幹返來,買了D兔子食物,以後我唔用你地D野了,多谢晒

原帖由 lunguide 於 2010-1-24 02:44 AM 發表

在這裹稍為有養兔知識的兔友都知道日本糧及日本兔兔食品唔多好,對兔兔有害的,唉......

我覺得佢講得呢句目的只係想話比人聽佢好似好勁好醒,有權有$$咁囉。(只係好似而已)
希望兔兔們能夠長命百歲,早日脫離這個「盡責」嘅主人:041:
小糖^^ 2010-1-24 01:09:40 PM
anna118 2010-1-25 08:11:19 PM
if you don't want me to use the japen food to feed the rabbit don't need to said it 引用:燒雞。﹏。
我覺得佢講得呢句目的只係想話比人聽佢好似好勁好醒,有權有$$咁囉。(只係好似而已)
希望兔兔們能夠長命百歲,早日脫離這個「盡責」嘅主人
like this I knoe what you are saying so can I throw the food away
GIVE COMMENTS:020:
anna118 2010-1-25 08:11:59 PM
knoe=know
sorry very much typing mistakes again
sheena 2010-1-25 09:26:54 PM
No offence, but I seriously think u may consider typing in chinese as your english proficiency is far below standard. To your question, please do not feed your rabbits with japanese rabbit food nor rabbit snacks, they are bad to rabbitsk health. Just give your rabbits plenty of hay, and only 2 spoons of rabbit food(oxbow would be a good choice) each day

快速發帖