出讓三層籠,
個籠大致都係新,

係下面塊接屎尿既板舊d,
因為我都係諗住個籠大得滯,
我隻兔兔又唔係成日入籠,

所以我諗住買個細d既籠先放,
所以唔係殘舊先放!

原價我連埋晒珠仔板,木層板,鐡層板買番黎$600左右,
因為真係好新,
所以我而家450蚊放,
包晒珠仔板,木層板,鐡層板,

可小議!謝!

物件名稱 : 冇牌子
物件大小 : 71cm(長)81cm(闊)54cm(高)
新  淨  度 : 9成新
暇        疵 : 有 (接屎尿既膠底板有小小尿漬)
購買日期 : /
出售價格 :原價$600左右 而家$450售出(可小議)
交收方法 :面交
交收時間 :可以就番你(不過盡快=])
交收地點 :南昌站(其他地方可議,不過個籠都好大下,我會拆件比你)
聯絡方法 : pm / 覆post
是否知悉如張貼電郵後發現電郵被滋擾,本討論區恕不負責,各下自理 : 是
物品圖片 :

anna118 2010-1-18 02:44:16 PM
可小議幾多?????:057:
小糖^^ 2010-1-18 05:30:54 PM
anna118 2010-1-19 11:58:01 AM
都話吾係ER:008:
anna118 2010-1-19 12:00:16 PM
:029: +為甚麼你吾相信我
crystal_xd)) 2010-1-19 01:55:26 PM
其實都好平了,
你想幾多,
如果呢個價你ok既話,
不如就呢個價啦!-v-
小糖^^ 2010-1-19 02:57:48 PM
crystal_xd)) 2010-1-19 03:00:45 PM
0,0"
糖::真的嗎?
anna118 2010-1-19 04:06:34 PM
豆丁可愛 又關你事!真乃小人也!:072:
anna118 2010-1-19 04:17:49 PM
閑人及多事者 :013: 再路過此地小心車禍
已有 1 人評分P 點 收起 理由
lingyan -1 違規內容 請小心用詞,尊重自己、尊重別 ...

總評分: P 點 -1   查看全部評分

小糖^^ 2010-1-19 04:41:28 PM
小糖^^ 2010-1-19 04:44:40 PM
Aka 2010-1-19 05:19:18 PM
我有興趣, 已pm^^
anna118 2010-1-19 07:39:26 PM
解釋?你未够資格,   以後就當你遇車禍了:043:
少了一個多事人!!:037:
已有 1 人評分P 點 收起 理由
elvisli -5 請尊重別人,尊重自己,戲言不可亂發

總評分: P 點 -5   查看全部評分

小糖^^ 2010-1-19 09:46:40 PM