屋企多左個新成員,
佢叫阿qoo,不過我成日都叫佢菇仔,
仔仔黎ga,已經3歲幾啦,
我都唔知佢乜品種啦,安哥拉、貓貓、賓尼集於一身 ...
左耳會 dup 但右耳會豎起 !!
夠特別啦呱 .....

佢成日都好想搵 miffy仔玩,
放佢出黎就痴住miffy個籠ga la,
但係miffy都唔多鐘意佢 ......
算啦,
miffy 唔鐘意有我鐘意丫嘛 XD

其實已經接左佢差唔多一個星期,
接左佢返屋企發現佢便便太細,
睇左幾日都係咁,
就帶佢去見見 betty,
betty 話佢係耍脾氣呀陰公 ....

呢隻衰仔好奇怪,
唔識用水樽飲水 ... 要用兜飲 ....
最鐘意尿尿係草到...
就算草籃有幾高,
都要跳入去 ..... (暈.....)
而家唯有用 miffy 食剩係籠既枝舖係佢廁所上面,
等佢以為個到係草堆啦 .....

wesky 2010-1-18 06:50:19 PM
耳仔好大隻啊
依家屋企咪有三隻兔, 好熱鬧
光之天使)) 2010-1-18 07:52:00 PM
haha~
睇唔到眼仔係邊呀~~好多毛毛呀~
m1k1 2010-1-18 09:44:07 PM
好似1舊毛毛球啊~haha#^64^#
hh0 2010-1-18 09:56:03 PM
真係好似一個毛毛球
瞳;))) 2010-1-18 09:57:45 PM
qoo 仔 好可愛呀 ><""
好想同佢玩下 XD
small_tra 2010-1-18 10:16:33 PM
一白一黑~~~!好可愛丫~!

好想抱佢~!!錫返啖~!
千千 2010-1-18 10:56:16 PM
好 可愛"
養3 隻兔兔 唔容易 牙
sheena 2010-1-18 11:01:11 PM
好似毛毛球x3 lol
Vinkivan 2010-1-19 12:36:39 AM
個樣好BB, 好得意呀~!! 一啲都唔似三歲幾咁大, 唔睇啲字仲以為你買咗隻兔B返嚟呢~^^
佢啲毛鬆鬆下, 真係好想摸摸佢, 錫啖佢呀~!!
小米 2010-1-19 12:46:22 AM
好神奇呀! 對耳仔真係一隻 dup , 一隻豎起 ka wo
ping.tat 2010-1-19 08:08:20 AM
對耳仔好得意
一隻 dup , 一隻豎起
:055:

快速發帖