黑孖新相

hh0 發表於 2010-01-19 23:58|只看該作者|倒序瀏覽|打印
好少貼相, 今日用手機影左D相, 玩下效果

呢2隻就係黑孖, ah lee 同 ah ling (又叫 lingling)
一個頭一個pat, 好難影到清楚既真面目, 太太太黑啦

佢地唔係兄弟姐妹, 但非常sweet

仲成日一齊訓, 痴到實

呢個就係佢地既家, 同栗子一齊住, 迫少少啦

千千 2010-1-20 01:01:15 AM
好 可愛 牙"
養 甘 多 兔兔 辛苦 晒 牙 ~#^80^#
wesky 2010-1-20 01:12:29 AM
夜麻麻真係唔知邊隻打邊隻, 兩隻都消失左 XD
Vinkivan 2010-1-20 02:44:30 AM
佢哋嘅HOME簡單得嚟好舒適呀~!!
chocolate301 2010-1-20 11:09:31 AM
佢地個屋企都唔錯丫=]
不過佢地真係好黑..好得意!!
otola 2010-1-20 11:23:51 AM
我想問呢 .... 個厠所放在係邊度 ?
仲有個草架 係邊度買 ?

我 janjan 吾識去 toliet , 點可以迫佢 邊食草 邊 v v  ? 應該放草架係乜位置好 ?
我吾識教仔 ...:024:

david 好叻仔, 最初黎我家 都吾識 用 toliet, 之后吾知點解自己識去 (吾係我教) ?!

katy)) 2010-1-20 11:35:42 AM
好得意呀,對手好似著住手襪咁~~~ >333<
小糖^^ 2010-1-20 11:37:56 AM
ka@+ 2010-1-20 02:10:54 PM
好靚呀黑色=]
其實唔止黑色..
只要一山燈/黑晒..
我都唔知波波哩左去邊=.="
hh0 2010-1-20 03:43:33 PM

回復 6# 的帖子

厠所放係最右邊,透明果個膠箱
次次清潔籠既時侯, 3隻就會走晒去厠所度
抹完就跳番出來,相入面lee 同栗子都仲係厠所, 有無見到呢~

個草架係DIY, 買個膠兜加塊網, 由上面入草

一般草架應該放近厠所位置,方便邊食草邊all cc
不過呢幾隻又幾叻, 8-9成cc 都係厠所all
因此個草架就掛係中間, 容易大家一齊食

david 都好叻仔, 但情緒化d,
你要用多我二三倍時間去照顧佢地2個!
小米 2010-1-20 08:20:32 PM
間屋咁設計好似有好多位咁..
最叻係佢地三個都識得走去廁所解決
你抺籠時, 佢地三個都迫去廁所等咪好迫 lor?!
FATO_W 2010-1-20 08:45:08 PM
好搞笑牙
黑色真係唔識分牙!#^64^#
hh0 2010-1-21 12:02:45 AM
原帖由 小米 於 2010-1-20 08:20 PM 發表
間屋咁設計好似有好多位咁..
最叻係佢地三個都識得走去廁所解決
你抺籠時, 三個迫係廁所真係好似迫 lor?!

以前用過三層籠向高發展
始終跳上跳落唔太好, 又怕會整親腳
但一直尋找唔到合適既大籠
又試過淨用圍欄, d草又好易踼晒出欄外
最後改左成依家個設計
簡單, 易清潔, 又可圍多個小花園走動

3隻迫係廁所真係好似泊車甘排排企, 幾搞笑架
小米 2010-1-21 12:55:52 AM
你點比佢地知你要抺籠?
有機會影低佢地既泊車相吖...
好想睇^^
hh0 2010-1-21 01:23:58 AM
其實上面尾果張原本係泊車相
拎起手機想影lingling已經走跳番入籠
得番二隻泊係度

快速發帖