我尋日同朋友去咗深圳行街, 見倒呢條兔兔電話繩好得意, 仲係噹噹嚟嘅, 大家覺得如何呢???

PS: 我星期會同屋企人再去深圳, 有冇兔友鍾意呢條電話繩?? 我可以幫你哋買~!!

kellyyip0203 2010-1-20 03:23:01 PM
SO CUTE=]:055:
How much ?
Vinkivan 2010-1-20 03:24:24 PM
八蚊人民幣, 大約港幣$10

真係好得意呀^^
hh0 2010-1-20 04:01:56 PM
好得意.... 波子媽幫我睇下有無黑色丫, 想買呀,
but only 要黑色
Vinkivan 2010-1-20 04:22:44 PM
原帖由 hh0 於 2010-1-20 16:01 發表
好得意.... 波子媽幫我睇下有無黑色丫, 想買呀,
but only 要黑色

OK~ 我幫你睇睇有冇黑色呀~!!
m1k1 2010-1-20 06:12:19 PM
我之前有個同你呢個差吾多架!個樣好似有d吾同,不過我果個系hk買~
ssc314 2010-1-20 11:15:19 PM
好可愛呀,我最近都物色緊電話繩^o^
hh0 2010-1-21 12:17:37 AM
thanks波子媽
MON 2010-2-27 10:07:09 PM
粉紅色好可愛呀︿︿!!
wesky 2010-2-27 11:56:56 PM
THANK YOU
Vinkivan 2010-2-28 11:16:21 AM
原帖由 hh0 於 2010-1-21 00:17 發表
thanks波子媽

唔好意思呀~ 咁遲先覆你, 因為一直都忙緊~!! 上次我北上同你睇過, 嗰度冇點色呀~!! 所以就冇同你買到囉~ 下次如果我喺呢邊見倒啲黑色兔仔嘅嘢, 我影相俾你睇, 睇下你有冇興趣買呀~^^
hh0 2010-2-28 09:26:13 PM
唔好甘講呀波子媽, 你臨返去之前一定好忙既
多謝你幫我睇過, 隨緣啦
講起我都無返果邊好多年了
Vinkivan 2010-3-1 01:08:10 AM
原帖由 hh0 於 2010-2-28 21:26 發表
唔好甘講呀波子媽, 你臨返去之前一定好忙既
多謝你幫我睇過, 隨緣啦
講起我都無返果邊好多年了

點解唔返呀?? 返下去當旅行囉~^^

快速發帖