一直唔識UPLOAD相上FORUM,特別係果個附件上傳= ="
唯有用LINK去代替啦,寶貝BUBU同大家SAY HELLO啦=]

bubu: 我家的floorplan

我是貴妃兔*

做咩偷睇我食草 ?

我好累了,要睡了Zzzz (睇見佢呢個樣,身為媽媽既我,好安慰,佢黎左三星期,終於識得係屋企訓到中槍=v=)

PO住咁多先,另外我仲係未識用上傳附件果個野,我擺完入去都係出唔到圖:059:
可以找個人教教我嘛:021:
光之天使)) 2010-1-23 12:04:38 PM
最尾果張好可愛呀~~

你個糧兜其實唔駛長放係籠入面丫~
早晚餵果陣先放入去~食完拎返出黎~咪多d位比bubu走動下lor~

你擺完入去出唔到圖...會唔會係張相太大呀?
又或者你睇返你放相既資料夾and相名有無(括號)~有括號都唔得架
ka@+ 2010-1-23 12:47:33 PM
HELLO BUBU~
好可愛呀你>3<
joycecmc 2010-1-23 02:36:39 PM
BUBU瞓覺個樣好得意好吸引人呀~~~~~
happygirl2009 2010-1-23 02:37:19 PM
幾好wo!用個板間一個 private place!
好白雪雪呀bubu:023:
kittyz 2010-1-23 05:25:36 PM
最後果張勁勁勁可愛呀~
訓得sweet sweet~
sheena 2010-1-23 06:15:03 PM
佢訓得好lum呀!好得意!!
hh0 2010-1-23 06:24:26 PM
bubu你好呀
你屋企塊紙皮用黎做咩架?
PhoenixY)) 2010-1-23 07:06:14 PM
bubu你好細隻呀:039: , 睇到個籠仲有好多位. bubu媽真係可以安心囉, 三星期就中槍, 皮蛋都係黎左我度一個月喇都未試過合埋眼瞓, 莫講中槍....
baby_fire 2010-1-23 07:59:17 PM
原帖由 光之天使 於 2010-1-23 12:04 PM 發表
最尾果張好可愛呀~~

你個糧兜其實唔駛長放係籠入面丫~
早晚餵果陣先放入去~食完拎返出黎~咪多d位比bubu走動下lor~

你擺完入去出唔到圖...會唔會係張相太大呀?
又或者你睇返你放相既資料夾and相名有無(括號)~ ...

我其實經巳CHECK過檔名無問題FILE都無問題,都係用唔到附件檔=v=
baby_fire 2010-1-23 08:16:34 PM
原帖由 hh0 於 2010-1-23 06:24 PM 發表
bubu你好呀
你屋企塊紙皮用黎做咩架?

塊紙皮比佢咬:037:
講笑啦,其實係當比佢一個洞會好D=v=
不過佢成日咬,我都唔知點好=0="
hamster1013 2010-1-23 09:02:43 PM
最尾嗰張好正呀!
BuBu你有幾大呀?
FATO_W 2010-1-23 09:03:01 PM
BUBU你好似玉兔牙!!
好鬼白#^64^#
Vinkivan 2010-1-23 10:41:43 PM
BUBU好BABY呀~!!
好鍾意你間板間房呢~!!
但BUBU會唔會尿尿喺啲布度呢??
陳皮妹 2010-1-24 02:41:46 PM
你就好啦,bubu嚟咗三星期就俾你影到佢合埋眼既相,
我同陳皮妹相處咗年幾都未見過佢合眼瞓,莫講話影~

快速發帖