仲有一個月就係2月23日, 就係我="波子媽"返加拿大嘅日子, 一別又半年喇~!! 雖然唔捨得又要走, 但我又好掛住我個仔, 返去我又可以見返佢, 抱抱佢喇~!! 今次返去可能會去領養返隻兔兔陪佢, 希望遇倒合眼緣同埋夾倒Cookie仔啦~!!
hh0 2010-1-24 12:00:26 PM
返左去大家一樣可以係度傾計
最開心係終於又可以親手抱抱cookie仔同兔爸啦
Vinkivan 2010-1-25 11:43:38 PM
係呀~ 返咗去之後, 我都會盡量多啲時間上嚟同大家傾計咖~
COOKIE近排啲痺氣越嚟越怪, 兔爸都攪佢唔掂, 攪到我都好想快啲返去見下佢呢~!!
光之天使)) 2010-1-26 12:00:38 AM
多d post cookie仔既相呀~
Vinkivan 2010-1-26 01:29:45 AM
原帖由 光之天使 於 2010-1-26 00:00 發表
多d post cookie仔既相呀~

好呀~ 我會上啲報導下佢嘅近況咖喇~^^

快速發帖