岩岩上網見到,好殘忍,我就咁睇字都想像到好恐怖,希望大家做好心理準備先好睇,如果怕見到d恐怖野既,請大家唔好睇,不過個女人因為俾網友起底,又俾傳媒大肆報道,後尾個女人出左封道歉信,不過都於事無補啦,邊有人可以咁對動物架,我睇睇下仲話好似係一間地下公司,專門拍d虐待動物既片俾d變態既人睇,唔只猫仔,仲有老鼠,兔兔,仲有好多好多,你地有興趣可以上呢個fb既網址睇
http://www.facebook.com/group.php?gid=261319343978&
而下面個個應該係個個報道黎,有個個女人虐待猫仔既圖片,好恐怖,做好心理準備先好入:022:
http://big5.chinabroadcast.cn/ga ... /02/[email protected]

美麗的湖畔,一名打扮時髦的女子懷抱一隻乖順的小貓站在湖邊,臉上露出燦爛的笑。場面是如此溫馨、安寧。 那女子將小貓放到地上輕輕撫摸,那只小貓溫柔地瞇著眼睛,看著眼前的女子。接下來的一幅圖片令人慘不忍睹,那女子用她那尖尖的高跟鞋鞋跟踏進了小貓的肚子�。但這只是一個開始,高跟鞋鞋跟接著狠狠地插進小貓的嘴中,又插進小貓的眼睛......

猫仔,希望你上到天堂會開開心心啦,咁細個就咁無左條寶貴生命,個個人一家會有報應架,咁殘忍都做得出.........:052: :052: :052: :052: :052: :052:

明月 2010-1-26 10:53:27 AM
我唔夠膽去睇,淨係睇你描述果d文字已經好心寒la。
小糖^^ 2010-1-26 11:55:02 AM
我家的MOMO 2010-1-26 11:16:15 PM
:052: :052: :052: :052: :052: 掂解可以咁:052: :052: :052: :052: :052:
kikocheese 2010-1-27 09:34:03 AM
個女人真係好無人性,之後因為俾人起哂底,又俾傳媒報道哂,之後出左所謂既道歉信,但係我感覺唔到佢有內疚囉,好似講到理所當然咁:052: :052: :052: :052: :052:
小糖^^ 2010-1-27 02:58:48 PM
tracy)) 2010-1-27 09:58:33 PM
我見到你頭果段野已經唔敢睇.......
wesky 2010-1-27 10:27:17 PM
變態的人....
bonedog 2010-1-28 03:34:18 PM
呢個就係我係FACEBOOK見到再FW出去個段...
真係好想知係咩野地方, 好希望當地可以做野!

隻喵B好慘, 我平時咁唔怕呢D野都睇唔落去..

快速發帖