Bon Bon已習慣了新居,跑跑跳跳盡顯其百厭星的本色之餘,會停下來歇歇...

小樹蹲在籠外廁所

小樹蹲在籠外廁所

小樹蹲在籠內廁所

小樹蹲在籠內廁所

對Bon Bon友善的發發

對Bon Bon友善的發發

陳皮妹 2010-1-26 10:31:25 AM
見到你有咁多寶貝真係覺得好羡慕~
不乖而家咁好真真係安樂哂,佢地可以一齊玩嗎~
katkat 2010-1-26 11:36:45 AM
小樹同不乖�發發bond唔到#^56^#
不乖同發發就可以隔住籠�網互聞�kiss...#^65^#
lunar 2010-1-26 12:59:40 PM
你有無日日抱不乖同佢按摩,佢抱慣就唔會郁嫁
lunar 2010-1-26 01:00:01 PM
幫佢梳毛同剪指甲都唔郁
lunar 2010-1-26 01:04:33 PM
另外我以前個籠底會鋪墊料吸尿
所以佢果陣腳底唔會好黃
katkat 2010-1-26 02:45:47 PM
lunar: 比起小樹同發發,佢係好易抱架,又唔多反抗。我話佢係百厭星,係因為一放佢出籠佢就會冇時停,走走跑跑,同埋佢既彈跳力好好,可以跳到好高...
lunar 2010-1-26 02:52:56 PM
原帖由 katkat 於 2010-1-26 02:45 PM 發表
lunar: 比起小樹同發發,佢係好易抱架,又唔多反抗。我話佢係百厭星,係因為一放佢出籠佢就會冇時停,走走跑跑,同埋佢既彈跳力好好,可以跳到好高...

佢早幾個月就夠力跳上梳化
開頭爭少少,佢用爪爪住梳化,用力爬上去
可能慣左
bonedog 2010-1-26 04:20:19 PM
bonbon 第一張相好似訓到好出咁... 感覺上好危險..
不過佢地訓得係到應該好安全..但我都係第一次見兔會咁既角度訓係塊板到~
其實bonbon係唔係好細隻架﹖
katkat 2010-1-26 04:26:22 PM
bonedog:Bon Bon比起小樹同發發,真係好似BB咁。佢都係呢個禮拜會中槍同咁樣「攤」係層板,所以我覺得佢熟習左新環境。塊層板距離籠底只有四吋,所以Bon Bon唔會跌親。
bonedog 2010-1-26 04:34:43 PM
塊板得四吋.. 咁bonbon可以向前訓 真係好細隻呢..睇黎佢都好快熟習環境~而且仲頁以同小樹玩#^9_003^#

你屋企好多兔 haha~
katkat 2010-1-26 05:15:55 PM
bonedog:塊板離地四吋,闊八至九吋。
bonedog 2010-1-26 05:39:46 PM
原帖由 katkat 於 2010-1-26 05:15 PM 發表
bonedog:塊板離地四吋,闊八至九吋。

哈哈, 原來係我誤會左.. 唔好意思

咦, 塊板都幾闊, 好似仲闊過ALEX個塊~
光之天使)) 2010-1-26 07:00:34 PM
haha~
bonbon真係好細~~

咁bonbon係咪可以同發發一齊玩呀?
發發個樣真係好似好友善咁~
FATO_W 2010-1-26 07:13:25 PM
以後bon好左發發就可以同不乖玩啦!
其實不乖睇落己經大隻左呢d喇#^9_003^#

快速發帖