carmen89134 2010-2-16 01:22:53 PM
佢地都吾會好衰,有d掉係街既仲衰
kittyz 2010-2-16 02:37:04 PM
d人好賤呀!:074:
Miyako)) 2010-2-20 12:44:06 AM
我初頭睇第二個仲有小小唔明,因為我只係見到個黑色軟林林既袋,原來個個就係放兔既袋!:069:
小糖^^ 2010-2-20 08:55:36 AM
勞仔 2010-2-22 11:08:53 AM
人在做,天在看!!:052:
emily_520825 2010-2-22 12:44:34 PM
等我係facebook勁forward 出去!!! 睇下有無人識呢兩個衰人:069:
williamchw 2010-3-1 12:58:36 AM
d人真係不知所謂 :028: :028: :028: :028:

接d兔兔返來時都唔諗清楚!!!!!!!!!!!!

仲要用環保袋??!!!  :004: :004: :004:  唔通要讚你地夠環保咩!!!!:019: :019: :019: :019:
珊迪小姐 2010-3-11 09:53:31 AM
上星期睇到TVB預告 今個星期吾知邊個節目會講
類似係d吾負責任既主人
有(播)講關尼兩段片wo~ 不過我忘了係邊個節目....#^40^#
有無兔友知呀??
小糖^^ 2010-3-11 10:52:23 AM
喵女)) 2010-3-17 09:26:01 PM
原帖由 williamchw 於 2010-3-1 12:58 AM 發表
d人真係不知所謂 :028: :028: :028: :028:

接d兔兔返來時都唔諗清楚!!!!!!!!!!!!

仲要用環保袋??!!!  :004: :004: :004:  唔通要讚你地夠環保咩!!!!:019: :019: :019: :019:

如果你係fb講~我讚好'''笑左XD
十卜十卜大家~
ccychoy 2011-1-31 05:24:13 PM
人渣!!!!!!!!!!
crystal0202 2011-1-31 06:19:29 PM
5明D人Y要咁做
真係好想打佢- -
Qewi'B 2011-2-1 01:47:59 AM
唔要隻兔仔都偷偷摸摸甘.. 有無搞錯牙??:004: :005: :007:

快速發帖