兔兔好可愛呀~~
佢仲健健康康~算好精神~希望台灣兔協快d接佢走~

女警雖然好有愛心即刻搵野比佢食~
但係紅蘿蔔太甜喇!!

證明其實好多人對兔既知識都仲係唔了解~
大家真係要宣揚多d先得呀~
wesky 2010-1-28 11:47:21 PM
隻兔好可愛啊
唔怪得警察既, 一般人見到兔仔, 自然就聯想起紅蘿蔔 = =
識得走去差管求教真係叻
光之天使)) 2010-1-28 11:50:48 PM
見隻兔兔乾乾淨淨~
又幾精神,又幾大隻~
應該之前都照顧得幾好~~
希望佢主人只係走兔...唔係唔要佢la~
快d接返佢>_<
firen_freeze)) 2010-1-28 11:59:22 PM
我都覺只係走兔....睇佢個樣都唔驚...

心理狀況超好~
(唔似得我隻MAX,帶佢落樓下草地玩都嚇親,搞到我要即刻帶佢返屋企)
ssc314 2010-1-29 12:13:51 AM
好kawaii呀.....唔知係唔係個主人同佢講過走失左可以去呢到求教呢=D
好叻叻呀,,,#^80^#
syl 2010-1-29 12:22:37 AM
好靚呀佢 =] 睇佢咁靚應該都係走失無耐既
佢走左去差館真係好好彩^^  希望主人會黎接返佢走啦 :002:
Jessie)) 2010-1-29 02:17:44 AM
好叻@@走失左識得搵警察:057: 希望佢快d找到新主人啦
Vinkivan 2010-1-29 02:22:42 AM
隻獅子兔真係好醒目啊~ 又可愛~ 唔知係走失定遺棄呢~!! 希望兔兔早日搵返佢嘅溫暖的家啦~!!
bonedog 2010-1-29 11:10:14 AM
琴日我見到佢地個邊已經話, 隻兔兔主人已經去左協會認番隻兔, 出示平時兔既生活相, 日用品等等, 確認佢地走失兔, 而亦都有俾牧草同水俾兔食, 所以已經俾佢認番隻兔啦
依家兔兔應該係屋企lu~
BarbaraFok 2010-1-29 12:38:01 PM
睇落有幾分似畢仔,
唔通畢仔唔係安哥拉
係獅子兔#^66^#
光之天使)) 2010-1-29 12:44:35 PM
原帖由 bonedog 於 2010-1-29 11:10 AM 發表
琴日我見到佢地個邊已經話, 隻兔兔主人已經去左協會認番隻兔, 出示平時兔既生活相, 日用品等等, 確認佢地走失兔, 而亦都有俾牧草同水俾兔食, 所以已經俾佢認番隻兔啦
依家兔兔應該係屋企lu~

真係?
咁就好喇~
隻兔兔咁可愛咁精靈~主人應該平時照顧得唔錯~
bonedog 2010-1-29 02:40:47 PM
原帖由 光之天使 於 2010-1-29 12:44 PM 發表

真係?
咁就好喇~
隻兔兔咁可愛咁精靈~主人應該平時照顧得唔錯~

嗯, 我見琴曰台灣有人講番, 我見隻兔好痴人..可能就係咁先走去差館~
ping.tat 2010-1-29 02:52:16 PM
真係好醒目
希望佢只係走失~
佢個主人快d接佢回家
FATO_W 2010-1-29 04:09:14 PM
搵返主人就好喇!
我諗可能佢主人係住係警局附近所以就走左入去
佢個樣真係好可愛#^65^#
Jessie)) 2010-1-29 04:20:59 PM
找返主人真係好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 個主人真係好好彩, 走失左都找得返>_<~~~

快速發帖