我家momo 好喜歡係我木台上訓覺
哩度係佢另一張床
因為咁我買多左個廁所仔比佢方便 =]
點知佢今日直頭當枕頭咁訓上去
仲要攤曬咁  腳仔申到直一直 XD
唔知其他兔兔會唔會咁
不過我就第一次見佢咁訓 xdddd
第2張仲好似有心事咁...

wesky 2010-2-1 01:07:42 AM
超有型啊 :073:
FATO_W 2010-2-1 01:12:25 AM
好型牙佢!
HAHA我未見過兔兔訓到咁型 XD
光之天使)) 2010-2-1 01:12:33 AM
哈哈~~
訓到好似人咁呀~~
好舒服咁wor~~

我家total從來都無一半係廁所一半係地訓~
我成日覺得你地d兔兔好勁好得意~~
不過momo呢張相係我見過最正既~
syl 2010-2-1 01:17:01 AM
我都覺得佢好似人 @3@
其實仲轉左幾個POSY  不過冇影到 哈哈
Vinkivan 2010-2-1 01:25:17 AM
你家兔兔瞓得好鬼正呀~!! 第二張真係好似啲人瞓喺張床度諗緊嘢咁~!!^^
小米 2010-2-1 01:50:08 AM
哈哈, momo 訓到成個人仔咁既?
好得意呀
but 佢對腳仔好黃, 係咪仲未識去廁所哦?
uumeme 2010-2-1 09:32:58 AM
:060: 好誘惑:014:
ssc314 2010-2-1 10:12:22 AM
haha,,佢超得意
真係未見過兔兔訓成咁
我諗佢一定覺得好舒服姐
baby_fire 2010-2-1 11:58:44 AM
願佢訓完廁所無晒D心事樣,可以發個好夢:045:
bonedog 2010-2-1 01:11:20 PM
好好笑, 當枕頭用~我都從未見過普樂訓一半地一半廁所
第2張好有少女情懷FEEL~~
tracy)) 2010-2-1 01:25:12 PM
好得意呀~~~~~~~:053:
我從來都無見過我隻兔咁樣訓~~~momo佢好攪笑~~
sheepman 2010-2-1 06:05:38 PM
momo好鐘意自己d cc呀?#^11^#
vivipig 2010-2-1 06:09:10 PM
hahaa, 好可愛呀~ 仲望晒鏡頭添~ :057:
syl 2010-2-1 11:06:08 PM
佢今日都係咁訓呀 .. 仲中槍添呀...
可能佢真係覺得舒服 XD
其實佢識去廁所, 不過一返黎就腳仔黃黃,間唔中又亂痾踩到
又抹唔返變白色, 你地有冇方法呀??

快速發帖