大富翁 2010-2-1 09:51:01 PM
我係mix apd,q兔,同oxbow
依加想換jojo 唔要q 兔
sheena 2010-2-1 10:29:26 PM
我淨係用oxbow, 因為呢邊冇APD, momi,
其他牌子又唔知好唔好,
但我覺得oxbow都好多枝喎...差唔多全部都係枝咁滯
hh0 2010-2-2 09:40:14 AM
我無mix草,只係有時食momi, 有時食oxbow,
平日食多幾種, 唔怕缺貨無草食
Goody09 2010-2-2 04:13:46 PM
mix oxbow 果樹草&moni 1st cut
小糖^^ 2010-2-2 04:33:18 PM
emily_520825 2010-2-5 04:28:03 PM
我無....因為佢食左APD之後唔食其他brand.....
katy)) 2010-2-5 04:59:43 PM
不會MIX草... 最多間唔中同佢換牌子.
crystal_xd)) 2010-2-20 05:05:31 PM
我淨係比q兔草咋,
我而家想轉momi!
等我儲下錢錢先-v-!
sheepman 2010-2-20 07:48:48 PM
jojo我個隻好鐘意食
但想換返oxbow...因為平d #^13^#
至於momi.我個隻就唔係咁食了
佢食過Q兔草,幾鐘意同埋屎屎好大好靚
但始終覺得冇咩保證
Vinkivan 2010-3-1 10:58:30 AM
以前只係俾Oxbow, 但自從隻衰豬揀草食之後, 就以八乘Oxbow溝兩乘Momi 2nd cut, Jojo's & Kaytee草。
小糖^^ 2010-3-17 11:40:03 PM
biomama 2010-3-26 08:52:11 AM
食開oxbow,但近排oxbow多少枝, cc即刻細左..所以買左momi 1st cut溝埋食, 但包包唔鍾意momi, 只係食d花同葉, 吃剩d枝...以前佢都食oxbow枝架....都唔知點算好!
小小夕 2011-4-29 05:19:45 PM
食緊MOMI  1CUT貪佢多枝 ..  之前食OXBOW 同 JOJO'S  好碎丫 ..
jinjin 2011-8-9 11:12:05 AM
一餐食Oxbow,一餐食Momi,咁算唔算係Mix草呢?

快速發帖