尋日又係我北上SHOPPING嘅日子, 因為同屋企人去, 所以都冇話大買特買, 只係買咗一啲應用品, 喺差唔多走嘅時候, 發現咗間賣公仔嘅店, 一睇... 可愛嘅兔兔啊~ 有筆袋, 電話袋, 散子包, 背袋, 電話座, 電話繩... 很多很多... 結果我買咗五個... 其實還有很多想買呢~ 但我屋企人話我買咁多痴咗... 哈哈~ 所以就買住五個先啦~!!

講咗咁多, 同大家分享我嘅兔兔戰利品先:

Aka 2010-2-8 04:34:31 AM
黑33的好有型...等我做件俾摩摩
wesky 2010-2-8 10:11:29 AM

回復 2# 的帖子

x2

收穫豐富啊~ :053:
Vinkivan 2010-2-8 10:30:56 PM
係呀~ 黑衫嗰個我最鍾意, 不過都係最貴嗰個~^^ 佢後面有個拉鍊係FOR裝散子咖~!!
hh0 2010-2-8 11:24:30 PM
哈哈, 各自有用途
全部拎晒出街咪成身兔兔
sheepman 2010-3-27 10:01:10 PM
好可愛!波子媽一買就買晒成堆唔會好貴咩#^41^#
Panda)) 2010-3-27 10:10:05 PM
嘩~~好得意呀 ~ 一陣買下買下成身樣樣野都係兔兔 哈~~^o^
我又係見到兔兔野就忍唔住手買嫁~買埋好多唔等洗野~~=P   
最近仲超愛melody ~haha #^64^#
Vinkivan 2010-3-28 12:30:23 AM
原帖由 sheepman 於 2010-3-27 22:01 發表
好可愛!波子媽一買就買晒成堆唔會好貴咩#^41^#

都唔係好貴咋~ 短身嗰啲就$25一個, 長身嘅就$30一個, 加埋都係百幾蚊, 都唔算太貴, 如果擺喺香港啲舖店買, 我諗都會幾貴, 所以我鍾意北上買嘢~^^

原帖由 Panda 於 2010-3-27 22:10 發表
嘩~~好得意呀 ~ 一陣買下買下成身樣樣野都係兔兔 哈~~^o^
我又係見到兔兔野就忍唔住手買嫁~買埋好多唔等洗野~~=P   
最近仲超愛melody ~haha #^64^#

係呀~ 見倒兔兔嘅嘢真係不得了~!!
就嚟復活節, 加拿大呢邊有勁多兔仔嘅嘢買, 我都實在係禁住自己, 我怕買買買... 唔知點拎返香港 ^O^ 同埋要留返啲錢俾阿仔做基本~~~!!
其斤 2010-3-28 10:01:52 PM
點解之前同福爸北上時我地見唔到GA。。。:008:
(果次我地淨係買左兔兔既電話/化妝袋)
好可愛牙~仲要咁平咁靚TIM~
D兔兔好似一家人咁~:033:
Vinkivan 2010-3-29 07:23:56 AM
原帖由 其斤 於 2010-3-28 22:01 發表
點解之前同福爸北上時我地見唔到GA。。。:008:
(果次我地淨係買左兔兔既電話/化妝袋)
好可愛牙~仲要咁平咁靚TIM~
D兔兔好似一家人咁~:033:

我喺東門買咖~ 你有冇去行東門呀??

快速發帖