今朝早幫佢整野,,岩岩打完電話俾我朋友
部電話擺左係sofa
跟住就令野.........
俾佢咬到個套都爛埋

wesky 2010-2-8 10:10:10 AM
好彩你電話有個套 xd
下次小心放
[無人話你知每隻兔兔都係破壞王嗎?:053:  ]
小糖^^ 2010-2-8 11:08:30 AM
11.21 2010-2-8 05:29:32 PM
我同你電話一樣款#^78^#
佢真係會咬-.-"?
上次佢都只係"lam"左幾下
ssc314 2010-2-8 10:46:06 PM
wesky:: 係呀...都知佢會咬
但你知朝早個人傻下傻下咁..咁就俾佢咬左

小糖::都知佢"候"左好耐  咁西利識得開???得閒都想見識下
          哈哈   咁真係好彩我買水晶/.\

11.21:: 佢咬個套姐........但係岩岩發覺...原來裡面都已經俾佢破壞左.........#^56^#
tracy)) 2010-2-8 11:09:03 PM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-8 11:08 AM 發表
佢地兔兔界,對於「膠」的愛好…係我地唔會明白的﹗:015:

豆釘對膠盒的愛好,仲識開膠盒,之後再咬盒蓋tim﹗:015:

好在,你用左個水晶殼,如果你係用「直」膠套,兔兔仲破壞得更嚴重﹗:047:

係啦,都唔明兔兔做咩咁鐘意咬膠架~~~
聞落都唔似似好食架啦......

你仲要小心你屋企d電線之類既野呀,唔係俾兔兔有機可乘,到時就真係傷亡慘重啦~~~:073:
千千 2010-2-8 11:35:18 PM
-口-   絕左 育  就 咬 電話

#^8_002^#
ssc314 2010-2-8 11:47:42 PM
tracy:: 我有睇住佢呀xDD成日都借d意
我都唔明點解咁鐘意咬野.......要快d野俾佢過下引先

千千:: 嘿...咁岩擺左部電話係佢附近姐...但佢今日都發左顛
Aka 2010-2-8 11:59:39 PM
我屋企條喇巴線都俾摩摩
秒殺!!!!!!:060:
古古力;$ 2010-2-10 03:14:15 PM
同我家姐部機一樣._.
我都好想轉電話啊壞壞地
(點解講講下會變佐講電話既= =)
katy)) 2010-2-10 04:09:30 PM
原帖由 古古力;$ 於 2010-2-10 03:14 PM 發表
同我家姐部機一樣._.
我都好想轉電話啊壞壞地
(點解講講下會變佐講電話既= =)

我都想換丫...個電話殼四分五裂 (延續電話ge話題) XD

呀b都係膠ge愛好者..................可能佢覺得好有口感......Orz
古古力;$ 2010-2-11 12:38:24 AM

回復 11# 的帖子

我想轉部touch手機啊好好玩咁:073:
不過吾想換電話換得咁密好似好曬錢咁= =
我依家果部買佐一年咋~
哈哈同可可比較乖巧吾會點咬野=-=

快速發帖