各位好兔仔朋友, 今日我哋兔爸同兔媽傾開計, 忽然好八掛想知有多少兔友住沙田 / 馬鞍山, 或者日後可以互相幫助吓
若有兔仔朋友同我哋一樣住馬鞍山, 入嚟say下Hi呀!

我係大妹~奶茶

我係大妹~奶茶

我係細妹~咖啡

我係細妹~咖啡

kenixester 2010-2-8 11:42:03 AM
hihi~~
我雖然唔係住馬鞍山,
不過都好近,
我地響沙田嫁~~
kittyz 2010-2-8 02:15:55 PM
我地係住係馬鞍山架!:010:
蘿蔔跟大家say個hi先!:009:

ssc314 2010-2-8 04:36:32 PM
我雖然唔係住馬安山
但我都係沙田既一分子!!!^0^

bonedog 2010-2-8 04:46:20 PM
我唔係一份子.. 不過都入黎打個招呼#^74^#
奶茶個圍巾白好靚~
831555 2010-2-8 04:56:58 PM
ME TOO CITY ONE SHATIN

SIU Q GRIL
lenmui)) 2010-2-8 05:36:58 PM
我住係火炭ga...
ssc314 2010-2-8 10:50:31 PM
原帖由 lenmui 於 2010-2-8 05:36 PM 發表
我住係火炭ga...

係呀??你住火炭邊到架
tracy)) 2010-2-8 11:18:57 PM
我係住沙田架~~~~~~~(其實係大圍)~:073:

大細妹愈大個樣愈唔似wor~~~宜家好易分到佢兩個呀~
hh0 2010-2-8 11:37:13 PM
HI~
我唔係街坊
路過見到細妹好可愛呀
入黎打過招呼先
wm20472 2010-2-9 08:12:48 AM
大家d兔仔都好可愛~
其斤 2010-2-11 05:55:49 PM
#^74^# 馬鞍山兔友報到~~#^74^#
bbandwingki 2010-3-18 03:28:46 PM
我住沙田嫁#^27^#

快速發帖