hh0 2010-2-11 04:17:41 PM
現今已經好少有你呢種人, 你好勁呀
架車如果大把位多數無人理
小糖^^ 2010-2-11 05:00:57 PM
勞仔 2010-2-11 05:14:19 PM
呢d小朋友唔受過教訓唔知驚,如果個警察有心做佢,告多佢一條浪費警力都得:053:
絕對支持你嘅態度,現今好多小朋友都係唔理人感受,需要再教育:004:
katy)) 2010-2-11 05:59:44 PM
我好欣賞你咁做... 比著好多人(我都係)多一事不如少一事...

而家d後生(?!)真係唔識驚ga... 咩都夠贍死... 可能屋企得一,二個小朋友, 所以竉到咁樣=_=
wesky 2010-2-11 06:17:35 PM
佩服~~ WELL DONE~
小糖^^ 2010-2-11 10:57:40 PM
Aka 2010-2-13 05:04:07 PM
唉....
又一單浪費警力...
古古力;$ 2010-2-14 02:49:28 AM

點解呢個男仔可以咁無聊明知一定比人話都仲去報#^34^#
不過話說我小學果陣有一次仲離譜啊
有次我搭車,坐我對面既一個十幾至二十碎既男仔
佢隔離係佢啊媽,佢地係度嘈交
佢地嘈果陣我都吾知咩事係度望住個窗啲風景
(我到依家都好中意搭車睇風景嫁#^39^# )
不過!
就係我轉身想望另一個窗既風景果陣,
個男仔冇喇喇凶我!#^40^#
佢話:望咩啊望!
之後又睥住我,嚇到我喊曬
之後佢地落車佢啊媽同我講
吾好意思啊我個仔有小小情緒問題
注意!佢啊媽講果陣係笑笑口
冇啲歉意啲語氣覺得好冇問題嫁-口-!(呢個係最令我o咀= =)
小糖^^ 2010-2-14 01:03:29 PM
katy)) 2010-2-17 11:56:54 AM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-11 10:57 PM 發表

其實我都估唔到,EVEN連佢都估唔到一個咁瘦削既高妹,個樣又好似斯斯文文咁既女仔(本人^^)…原來我係咁唔怕同人咁講野,咁出聲……我係屋邨長大的…家中係得我同姐姐……媽媽都好竉我地兩個SIS,又唔 ...

呢d人出黎做野肯定唔鬧得, 經理鬧佢實鬧返佢轉頭... :026:
(我公司見過2個咁ge人... 其中一個, 佢經理叫佢幫手影印, 佢就鬧經理:"我唔企得咁耐ga!會有問題ga!...")
kellyyip0203 2010-2-19 02:55:35 PM
you are so brave!!!
support u!!!!!:051:
FATO_W 2010-2-21 11:17:57 PM
好強牙!
不過依D人真係會令人好唔GUR!!!
你做得好!
ssc314 2010-2-21 11:32:45 PM
原帖由 Aka 於 2010-2-13 05:04 PM 發表
唉....
又一單浪費警力...

like this!
小糖^^ 2010-2-22 10:36:00 AM

快速發帖