baby_fire 2010-2-11 06:17:29 PM
我見到你個廁所,我就發現豆釘一定係個好曳既小朋友:060:
乖乖喔豆釘,別再咬廁所了,新一年大個女,要咬就咬草吧,
就當食窮豆釘媽,要自己肥肥白白:037:
千千 2010-2-11 07:10:51 PM
trubi::豆釘   你 見 下 mama 對 你 幾 好 牙:039:
        我 仲 係 綠色   屋屋 :022:
       都 係 個 臭 媽   "姑寒":011:

千千::  你 病 少 d    !! 咪 咩 屋 都 有 low  !!傻 佬!!:037:
勞仔 2010-2-11 08:17:50 PM
:044: 點解個草架去左地下
FATO_W 2010-2-11 08:34:40 PM
有新屋住真係好開心啦!
兔媽咁錫你要乖乖牙!#^9_003^#
小糖^^ 2010-2-11 10:40:17 PM
小糖^^ 2010-2-11 10:42:01 PM
11.21 2010-2-11 10:44:06 PM
個籠係邊到買架!?
我係q兔都搵唔到..
只係搵左一個2x半既籠炸wo
小糖^^ 2010-2-11 11:00:31 PM
光之天使)) 2010-2-11 11:17:02 PM
入伙快樂呀~~:002:
baby_fire 2010-2-11 11:30:12 PM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-11 10:40 PM 發表

其實豆釘係唔咬個廁所GAR…係豆釘媽LAZY…用個膠桌布包住個廁所,一就連那桌布拋掉……乾淨又快趣﹗

豆釘:BU媽你誤會豆釘了:011:
BU媽:豆釘寶寶乖豬喔,呵返呵返=3=
emily_520825 2010-2-12 10:41:39 AM
呢0個籠我之前都有諗過~佢係我見過既兔籠之中最大架啦~
不過我覺得豆釘好似有0的瘦~ 快0的食多0的野啦....#^5_002^#
小糖^^ 2010-2-12 10:44:59 AM
千千 2010-2-12 11:24:10 AM
原帖由 小糖^^ 於 2010-2-12 10:44 AM 發表

豆釘係好乖唔咬籠、唔咬碗、dum地、唔多破壞……但係只係鍾意蝦我、呼我、同咬我……

豆釘ma 你個 豆釘 咪 乖low

trubi 唔咬籠 唔咬籠 唔dum地  只係 偷 野 食~:011:
baby_fire 2010-2-12 12:16:10 PM
原帖由 千千 於 2010-2-12 11:24 AM 發表

豆釘ma 你個 豆釘 咪 乖low

trubi 唔咬籠 唔咬籠 唔dum地  只係 偷 野 食~:011:

點樣偷野食= =a?
BUBU偷野食偷走最鐘意我唔准既佢做齊[例:跳上我張床]T_T

快速發帖