有一日同左小b番工因為佢下午去公司附近剪毛~0的同事同佢玩到唔做野 haha #^64^#

八卦仔周圍睇

八卦仔周圍睇

千千 2010-2-12 11:06:33 AM
嘿嘿" `b 好 八掛牙>w<

可愛 :056:

FATO_W 2010-2-12 11:09:12 AM
小B好似熊貓牙真係!
HAHAHAHAHAHAH#^64^#
katy)) 2010-2-12 11:15:53 AM
佢唔驚wo, 咁叻!!!
我見到小b, 好掛住我家呀b tim......................
小糖^^ 2010-2-12 11:24:37 AM
PhoenixY)) 2010-2-12 11:44:02 AM
連番工都有小b陪伴, 真係好. 小b仲好細隻添. 不過唔怕boss唔鐘意?
emily_520825 2010-2-12 12:05:24 PM
佢好細隻咩? 我覺得佢都幾大隻~~ 我個boss 同佢玩得好開心haha
佢一0的都唔怕人~
happygirl2009 2010-2-12 12:06:12 PM
好正呀!!有小B係度我諗小B媽都應該會做唔到野:031:
emily_520825 2010-2-12 12:51:10 PM
我個半日工乜野都無做過#^64^#
PhoenixY)) 2010-2-12 01:36:49 PM
係呀, 覺得佢好的"色". 難得你BOSS都喜歡小b. 哈~我諗小b會唔會係公司都幫到你碎紙呢~哈哈哈.
sheena 2010-2-12 07:22:22 PM
俾我係你同事見到小B都會唔做野=P
如果我返學都可以帶埋rbj就好啦!
m1k1 2010-2-12 10:31:04 PM
小B同樂樂b好似樣#^27^#
kittyz 2010-2-12 10:49:16 PM
小b好似隻狗仔咁,呵呵:053:
湯丸 2010-2-12 10:55:36 PM
:020: I want to bring Cookie to work too
千千 2010-2-12 11:21:44 PM
原帖由 PhoenixY 於 2010-2-12 01:36 PM 發表
係呀, 覺得佢好的"色". 難得你BOSS都喜歡小b. 哈~我諗小b會唔會係公司都幫到你碎紙呢~哈哈哈.

兔 肉 碎紙 機 xd:037:

快速發帖