我一直以為MAX怕陌生人,因為MAX係兔兔AR MA

但係今日有親戚三人過黎,我咁啱清緊兔籠,MAX正通屋走果時親戚黎到。(連我爸媽一行人勁嘈,兔兔唔LIKE的聲浪)

當大家都入哂屋之後我怕Max 會驚有咁多人,所以放返個草波塞返佢入籠。

點知隻野居然哄下個草波(內含佢最鐘意的草花)就立即咬籠門要我放佢出來玩(好多人O係籠外面喎)#^33^#

放佢出來後又向全部人乞食! (標準後腳站立+雙手請請)

仲勁痴我表妹(第一次見面咋喎MAX!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

點解MAX會唔驚人架? 乜兔兔原來係唔怕生架?

定係我屋企家庭成員本來就多,MAX認唔哂就以為所有人類都係可乞食對象呢?

仲要勁激氣係兔婆喂D難食草莖MAX食哂,但我平時唔喂花佢都唔SHOW我#^37^# 點解要蝦我AR MAX!

乞食

乞食

hh0 2010-2-20 11:15:56 PM
MAX心急要出黎拜年呀
small_tra 2010-2-20 11:23:22 PM
佢真係 大膽兔一名~!

張相影到佢~好似一隻公仔咁~!

我隻oreo一有d陌生人入黎屋企~!

好似狗咁架~望到實~!
syl 2010-2-20 11:26:23 PM
我momo 都係一d都唔驚人, 唔怕聲 (突然個d先會驚)
總之我行我素, 我大曬 xdddd 理得其他人呀
firen_freeze)) 2010-2-20 11:43:50 PM
兔真係一種估你唔到O既生物.......

我諗OREO 望到實係正常兔兔的驚惕返應...
唔怕人的兔兔係見得人太多/霸王意識過剩....
話MAX去拜年都講得通....你地睇佢個乞食樣...擺明有企圖啦#^36^#
firen_freeze)) 2010-2-20 11:45:29 PM
原帖由 small_tra 於 2010-2-20 11:23 PM 發表
佢真係 大膽兔一名~!

張相影到佢~好似一隻公仔咁~!

我隻oreo一有d陌生人入黎屋企~!

好似狗咁架~望到實~!

MAX差對腳仔就似公仔架啦...正努力唔俾佢反廁,唔反廁就唔會踩尿,唔踩尿就唔會黃啦~ HAHAHAHA#^43^#
光之天使)) 2010-2-21 02:18:18 AM
max真係大膽~

唔比佢反廁....好似幾難...佢地一學識左..就會keep住做~
除非佢反到悶左la~
FATO_W 2010-2-21 11:57:14 AM
HAHA MAX都幾醒目!
不過兔兔有唔同既性格
可能MAX其實係大膽仔一名!
ka@+ 2010-2-21 08:12:43 PM
波波成日喺我瞓緊教個陣反廁=.="

波波第一年喺我度過新年個陣..
佢成日呢埋一邊..
因為太嘈..

今次係波波第三年過新年..
佢都好醒目咁見到人就走黎走去..
除左搵嘢食..仲要拎利是=.="
我老豆日日見到佢都比一封..係咁話波波醒目女..
真係唔少進賬..
遲早變富婆仔=3="
baby_fire 2010-2-22 01:11:10 AM
MAX好正=]聽說家兔大膽D,我以前養的那一隻家兔也是不怕人,
任抱任反,同臭BU完全相反-0-"
不過兩隻兔唯一相同點係----會叫人起身:054:

快速發帖