哈哈!!:057:

光之天使)) 2010-2-25 11:06:49 PM
嘩~~
成個籠都係草既~~
塊毛巾比佢咬到爛晒~~
幫佢剪左毛巾d線頭好wor~~唔係佢食左落肚就麻煩~
啤啤 2010-2-25 11:38:59 PM
係囉 我都知問 點解咁多草既
有咩好處:020:
Vinkivan 2010-2-26 12:35:46 AM
係咪冇用草架?? 點解會有咁多草嘅?? 同埋兔兔如果咬毛巾咬得太緊要, 就唔適合放毛巾喺籠度, 因為一嚟食咗啲毛線落肚唔好, 二嚟兔兔如果太用力扯毛巾好易整傷牙仔咖~!!
firen_freeze)) 2010-2-26 12:49:03 AM
第一張同第二張加埋黎睇的話....
其實係咁啱YOYO用草圍住左自己,做成草山的假象

幾識嘆喎~聞住草香睇電視,
riva.)) 2010-2-26 01:14:55 AM
E~~ 你個層板整得咁低既? 但佢又好似好中意咁. 會唔會低得濟 成日入去整到ga?
我都想抄下你添~
wesky 2010-2-26 01:18:48 AM
YOYO 會唔會食剩草架?
FATO_W 2010-2-26 06:07:17 PM
YOYO都識睇電視?!HAHAHAA
oscarlik 2010-2-26 08:53:16 PM
原帖由 波子 於 2010-2-26 12:35 AM 發表
係咪冇用草架?? 點解會有咁多草嘅?? 同埋兔兔如果咬毛巾咬得太緊要, 就唔適合放毛巾喺籠度, 因為一嚟食咗啲毛線落肚唔好, 二嚟兔兔如果太用力扯毛巾好易整傷牙仔咖~!!

係呀,,,冇用到草架...
所以就咁多啦
oscarlik 2010-2-26 08:55:16 PM
原帖由 啤啤 於 2010-2-25 11:38 PM 發表
係囉 我都知問 點解咁多草既
有咩好處:020:

唔知wo,,,冇咩好處!!
因為我見到兔協係咁,,,所以先咁= =
oscarlik 2010-2-26 08:55:59 PM
原帖由 wesky 於 2010-2-26 01:18 AM 發表
YOYO 會唔會食剩草架?

會!!!
不過我2,3日都會清一次既!
sheepman 2010-2-26 08:58:04 PM
我個籠永遠每次都放一大堆草(同你個籠個d差唔多)
佢三個鐘就清晒架啦#^33^#
ronniecheung 2010-2-26 09:06:20 PM
我的斐斐都鍾意睇電視..... 佢最鍾意坐喺梳化對住部電視..... 如果梳毛時開住電視會乖 d, 如果佢個角度睇到電視, 就仲乖!

快速發帖