黎左我屋企冇耐既POTA~
已經慢慢開始習慣喇~

好似鴨~:070:

ssc314 2010-2-27 11:17:28 PM
haha,,agree with u~~
真係幾似duck~~~好q呀佢~~~佢幾大
kolgnat 2010-2-27 11:22:50 PM

回復 2# 的帖子

POTA佢當左自己係鴨仔同埋將尿片係河..呵呵
寵物店話佢兩個幾三個月!
wesky 2010-2-27 11:33:31 PM
好乖咁BOR~~
歡迎你~
kolgnat 2010-2-27 11:42:46 PM

回復 4# 的帖子

係~佢真係算幾乖~
抱佢好少有反抗..除非佢已經知道我要幫佢清潔腳仔= ="
FATO_W 2010-2-28 12:03:57 AM
佢第4,5張好似老鼠仔haha
好可愛#^65^#
kolgnat 2010-2-28 12:10:27 AM

回復 6# 的帖子

佢好enjoy嫁~哈哈
MON 2010-2-28 12:48:26 AM
比人抱住果個樣咁嘆!
kolgnat 2010-2-28 12:52:47 AM

回復 8# 的帖子

係呀~每次抱完佢都唔捨得番番入籠
hamster1013 2010-2-28 12:57:29 AM
Pota好可愛!
我見到有個糧兜喺個籠入面,
糧兜唔駛成日放喺籠入面,
當餵佢食糧嗰陣先放入去,
咁就會多d活動空間!
kolgnat 2010-2-28 01:06:13 AM

回復 10# 的帖子

個張係前幾日嫁喇~我尋日已經聽兔友講冇擺糧兜嚕~等佢free d #^49^#
hamster1013 2010-2-28 01:09:02 AM
原帖由 kolgnat 於 28/2/2010 01:06 發表
個張係前幾日嫁喇~我尋日已經聽兔友講冇擺糧兜嚕~等佢free d #^49^#

非常好~
同我家布甸做個朋友丫!
kolgnat 2010-2-28 01:11:07 AM

回復 12# 的帖子

好呀~xd哈哈
布甸幾大呀?
PhoenixY)) 2010-2-28 11:06:57 AM
佢真係好可愛. 好細隻.我隻兔都係用同款既厠所, 不過佢無可能瞓到係上面:059: . 肯被人抱真係好, 由細細隻開養係唔同D...:044:
kiki_kiki 2010-2-28 11:58:24 AM
pota好乖~
我隻仔雖然係2個月就帶番黎~但佢都唔比我抱~~~~><太有性格
你個草架響邊買ka~~~~~
我幾中意呀~~~~~

快速發帖