係返SYDNEY途中,停左係SINGAPORE兩日,去左ZOO
真係好想抱下隻GIANT RABBIT ARRR

DUTCH

DUTCH

仲有小天~

仲有小天~

DUTCH X2

DUTCH X2

GIANT RABBIT

GIANT RABBIT

CLEANING ITS EAR

CLEANING ITS EAR

hkrchei2 2010-3-3 04:22:42 PM
佢地生活好似唔錯wor~~

不過係sin 一定好熱呀~~~
明月 2010-3-3 06:19:36 PM
好大隻兔兔呀!仲好似好肥添!
Vinkivan 2010-3-3 09:40:58 PM
雖然係動物園, 但啲兔兔都幾乾淨, 幾肥大喎~!!!!! 唔知我呢邊嘅動物園會唔會有兔睇呢~ 等我搵日去睇下先~^^
emily_520825 2010-3-4 03:40:22 PM
呢隻都唔大啦......你地有無見過UK0的 Giant Rabbit!

http://www.giantrabbitrescue.co.uk/

呀Cookie 媽有無係Canada 見過真0個0的? 我聽到Canada 都有仲有得領養架wor
katy)) 2010-3-4 04:43:29 PM
UK果D GIANT RBT個頭仲大過個人頭 :053:
我成日諗: 如果佢唔比抱, 會唔會一隻兔掌打埋黎, 我飛左上天.................:006::007:
hamster1013 2010-3-4 11:45:30 PM
你又去睇兔兔,
你睇完之後,
一定又會更加掛住珍珍啦!!
cordero 2010-3-6 09:52:40 PM
原帖由 emily_520825 於 2010-3-4 03:40 PM 發表
呢隻都唔大啦......你地有無見過UK0的 Giant Rabbit!

http://www.giantrabbitrescue.co.uk/

呀Cookie 媽有無係Canada 見過真0個0的? 我聽到Canada 都有仲有得領養架wor

呢隻兔係無UK果D咁大,但都唔少野,有兩隻半既珍珍咁大:056:

快速發帖