岩岩睇到東張西望最後有講到兔協既預告....
D預告片有播到D棄兔既人既閉路電視片....
希望係東張西望播左呢個特輯之後....
大家會關注棄兔既問題...
同埋會有多D人幫兔兔喇...T^T
cordero 2010-3-6 12:33:33 AM
我無得睇T^T
elyse)) 2010-3-6 02:47:52 PM
我無得睇T^T x2
我個日要返工睇唔到,我都想睇牙:022:
katy)) 2010-3-8 12:55:49 PM
太好了,,, 開頭我以為講貓狗........ 終於關注兔仔啦!!!! 今晚睇下先~~~ #^67^#

可以去MYTV度睇返
http://mytv.tvb.com/variety/scoop/105299#page-1
小糖^^ 2010-3-8 02:55:13 PM
明月 2010-3-8 08:56:29 PM
今晚東張西望冇講到,
我諗係預告來的,
可能呢個星期唔知邊一日會播。
Vinkivan 2010-3-8 10:58:09 PM
原帖由 katy 於 2010-3-8 12:55 發表
太好了,,, 開頭我以為講貓狗........ 終於關注兔仔啦!!!! 今晚睇下先~~~ #^67^#

可以去MYTV度睇返
http://mytv.tvb.com/variety/scoop/105299#page-1

只限香港地區播放...  冇得睇... #^77^#
katy)) 2010-3-9 12:23:58 PM
琴晚特登唔出去食飯+等左半個鐘都冇ge...  #^62^#
都唔知幾時先播........ 上次另一個專題又係咁. 賣左好耐告白先做@@"

琳琳: o... 咁唯有去youtube搵下有冇... 但係唔知幾時先有, 因為琴晚冇播到!
ssc314 2010-3-9 04:53:32 PM
係到講怒點唐8虎~
我地何嘗唔係俾佢怒點左
小糖^^ 2010-3-11 11:24:37 AM
光之天使)) 2010-3-11 11:56:19 AM
東張西望d預告係咁.....
我都嬲過好多次架喇....
賣一個星期預告先做....好似呃人睇佢節目咁~
hh0 2010-3-13 10:25:40 PM
可能多左廉記單突發新聞先抽起左
但唔見再有預告

快速發帖