包包來到我家兩個幾月啦, 好開心他成為我們家庭一份子!

趁包包訓覺, 來個大特寫先!

Zzzzz

Zzzzz

大特寫 - 鼻子

大特寫 - 鼻子

大特寫 - 眼仔

大特寫 - 眼仔

大特寫 - 手仔

大特寫 - 手仔

大特寫 - 腳仔

大特寫 - 腳仔

尾巴

尾巴

大特寫 - 耳仔

大特寫 - 耳仔

ssc314 2010-3-7 02:36:45 PM
第一張好正!!!
"全力兔"
好白雪雪....好得意~~~
光之天使)) 2010-3-7 03:40:18 PM
似乎好舒服咁wor~:038:
PhoenixY)) 2010-3-7 03:52:17 PM
包包真係好乖, 皮蛋都黎左我家都兩個幾月, 但就唔係咁易趴係度休息.:032:包包媽, 你個櫃內都有好多模型喎~呵~
FATO_W 2010-3-7 05:00:37 PM
包包真係好似一條排包咁
白雪雪呢!#^51^#
smallsuishan 2010-3-7 05:07:31 PM
哈哈 咁岩既~~
全力兔 + 包包 寫真
kwankiuleung 2010-3-7 06:56:50 PM
哈哈,,甘岩電視又講緊~:051:
biomama 2010-3-7 07:22:25 PM

回復 4# 的帖子

包包好鍾意周圍趴. 我諗皮蛋好快都會咁樣周圍趴.
係呀..兔爸d模型...好多呀!
sheepman 2010-3-8 02:42:32 PM
第一張真係好正#^11^#
佢同我隻艇一樣都係啡白色,不過我個隻啡d
cordero 2010-3-8 07:12:37 PM
可唔可以八卦問下全力兔係咩節目黎GA?
明月 2010-3-8 08:42:19 PM
原帖由 cordero 於 2010-3-8 07:12 PM 發表
可唔可以八卦問下全力兔係咩節目黎GA?

卡通片來的
   SIUWAI . 2010-3-10 10:03:03 PM
白雪雪好可愛阿. :023:
kolgnat 2010-3-11 08:52:32 PM
第一張個身好肥XD
好想摸包包d毛..冬天手凍凍既時候一路摸可以一路取暖#^11^#
我家pota同包包一樣都有天生既eye shadow #^30^#

biomama 2010-3-11 11:34:24 PM

回復 13# 的帖子

Pota同包包有d似樣喎...
Pota幾大呀?佢個樣好bb..好可愛呢!
kolgnat 2010-3-13 09:31:38 PM

回復 14# 的帖子

哈..pota真係bb黎嫁..三個月倒咋
順便問問~包包係咪家兔? 好大隻!

快速發帖