3月7日我收養左兔標,今日剛剛好一星期,想分享D相俾大家.

joycecmc 2010-3-14 10:39:51 PM
REVISED
img689.imageshack.us/g/dscn0529medium.jpg/
小糖^^ 2010-3-14 10:39:53 PM
wesky 2010-3-14 10:51:15 PM
Help you fixed~ ^^
光之天使)) 2010-3-14 11:00:37 PM
嘩~~
佢地兩個好似樣wor~~
背影睇落一樣添呀~

咁快做到好朋友喇??
真係好:038:
小糖^^ 2010-3-14 11:20:18 PM
ssc314 2010-3-14 11:40:10 PM
2個大petpet,哈哈哈
佢地好快成為好朋友呢
希望我個隻都係/.\
hh0 2010-3-15 12:02:05 AM
邊隻係兔標呀, 淨色果隻?
2隻都好似樣, 天生一對呀
emily_520825 2010-3-15 09:03:25 AM
佢地咁快就friend 左啦~
太好啦 ^^
otola 2010-3-15 11:00:44 AM
好叻ar,
咁快 bonding 到  ,
吾知我 2 個仔有冇機會 bonding 到

可吾可以分享下 bonding 的過程   :020:
alanlam_y2k 2010-3-15 06:02:51 PM
嘩...Thank you Joyce... 佢地好friend甘wor, 好嘢呀 !!
個草架好似細左D wor....兔標三兩下就食哂..bb無得食咪敝 !!

淨啡色果隻係兔標...佢應該大隻過bb好多下...我估大30% !
joycecmc 2010-3-15 07:08:48 PM
WESKY:
THANK YOU SO MUCH FOR YOUR HELP.
你係點样做架, 可否教下我呢, 等我下次唔需要麻煩到你......................

黑 孖 媽:
係呀,淨色個隻係兔標.

OTOLA:
可能係一男一女, 所以好快就夾到, 同埋BB佢6個月大就同佢做絶育,
其實我對佢地都冇做過D咩, 係每日都抽時間放佢地出來互相聞下,都係放出廰, BB咩地方都去云, 所以我家係冇中性地方, 一齊食菜, 食完聞完就分返開, 到第三日我打開房門同埋兔標既籠門, 由得佢地自己玩下, 追下,當然我係隔離睇住啦. 當日夜晚, BB已經入左兔標個籠推都唔肯出返來.到第4日, 我就收起兔標個籠, 兔標同BB之後就係同一間房生活. 不過有個好壞處就係兔標好鍾意追住想UN UN...............
wesky 2010-3-15 07:13:31 PM
係相簿右邊有個copy all image link~
copy 過黎貼上就得~
FATO_W 2010-3-15 08:31:58 PM
佢地兩個都幾似樣wo!
咁快bond到做朋友喇?好開心呢!

快速發帖