復活節就黎la!!!
上星期行過超市,已經見到朱古力擺左d宣傳架, 當然唔少得有兔仔+復活蛋la!
比我發現其中一個display係有得拎兔仔貼紙tim!!! 即刻拎左一d #^13^#

大家行過超市可以望下喔~
ps: 麥提X出左隻兔兔型ge朱古力... 不過我覺得蠻貴的.............#^36^#

就係呢張啦!

就係呢張啦!

Vinkivan 2010-3-18 08:09:42 AM
WOO.. 你就好啦~ 拎倒咁靚嘅兔兔貼紙... 我呢邊都有呢隻朱古力蛋賣, 但就冇貼紙拎呢~!!
katy)) 2010-3-18 01:05:07 PM
琳琳, 妳住係邊GA
Vinkivan 2010-3-27 02:30:27 AM
原帖由 katy 於 2010-3-18 13:05 發表
琳琳, 妳住係邊GA

我本身住喺天水圍嘅, 不過, 依家就喺加拿大, 會喺呢邊住半年~!!
小米 2010-3-27 06:20:04 AM
我係blog 都見麥提sa有兔型朱古力買....但附近超市都唔見有得買耶~~
反而吉八利有...但幾十蚊...仲唔抵買><
Vinkivan 2010-3-27 06:33:38 AM
呢邊都有好多兔兔朱古力, 不過真係勁貴, 一隻細細嘅兔朱古力都要六、七蚊加幣, 真係唔捨得買。

smallsuishan 2010-3-27 07:43:17 AM
「契媽,,我要我要 快d寄俾我」BY HILL仔~~

係呀...
想買但真係太貴了
katy)) 2010-3-27 03:29:17 PM
原帖由 波子 於 2010-3-27 02:30 AM 發表

我本身住喺天水圍嘅, 不過, 依家就喺加拿大, 會喺呢邊住半年~!!

哦~ haha~ 仲諗住話比你知邊間超市有得拎tim........

原帖由 小米 於 2010-3-27 06:20 AM 發表
我係blog 都見麥提sa有兔型朱古力買....但附近超市都唔見有得買耶~~
反而吉八利有...但幾十蚊...仲唔抵買>

麥提sa兔兔版,我見過7仔和吉x島(前排特價六個幾)有得買.

原帖由 波子 於 2010-3-27 06:33 AM 發表
呢邊都有好多兔兔朱古力, 不過真係勁貴, 一隻細細嘅兔朱古力都要六、七蚊加幣, 真係唔捨得買。

呢隻香港都有得買呢~~~ 不過超大盒(食完肥死我) #^14^#

快速發帖