話說我家中的超長毛兔,   背隻忽然變左超短毛

好似一隻河童.  

有冇兔友的長毛兔   忽然換出短毛呀?

樣子好滑稽
smallsuishan 2010-3-17 09:25:24 AM
哈,,,好彩何hill仲未捨得換毛
仲可以keep到個靚樣
真係趁而家影多D相先得
wesky 2010-3-17 09:52:15 AM
小丸瘋狂換毛中~~ :077:
smallsuishan 2010-3-17 10:35:53 AM
哈哈 我知丫
上次你隻丸送左好多毛俾我帶番屋企#^51^#
同埋 ... D毛留晒係架車度 #^15^#
小糖^^ 2010-3-17 10:37:23 AM
baby_fire 2010-3-17 11:57:42 AM
極力换毛中=0="我成日D衫痴住佢D毛,好似帶佢出街街咁樣:066:
diobonnie 2010-3-17 12:41:42 PM
:056: 我日曰都幫斑比梳毛..

好鬼誇張呀D毛...

要換幾耐架我想問...
connie0909 2010-3-17 12:47:54 PM
好似隻隻兔仔都唔同嫁....我個隻之前試過換足1年差5多:036:
biomama 2010-3-17 01:27:33 PM
剛前兩日開始換緊...琴晚同包包梳左好多毛出來!
尤尤 2010-3-17 02:10:42 PM
奶茶就換緊....爆多~#^71^#
咖啡就唔覺換緊....
happygirl2009 2010-3-17 03:11:16 PM
點解我唔係點覺森美有換毛?:065:
katy)) 2010-3-17 05:11:55 PM
2月果陣已經換緊, 由額頭開始 (變左禿頭B),
而家係左邊pat pat, d毛突然變左陸軍裝

上星期同佢梳毛, 梳左好大舊毛出黎, 仲keep住左 #^39^#
(呀B: 媽媽好無聊呀~)
lingyan 2010-3-17 06:57:08 PM

回復 1# 的帖子

MIFFY 而家係咁呀~~~~
背部既毛毛都好短好薄,但係屁屁位置仲係好長,
好似著左條裙仔咁,
不過呢幾日都幫佢梳走左好多毛~~~~~~
makoi 2010-3-18 03:36:39 AM
真係要勤d梳毛,  每日都梳到幾大個毛球出黎,  好怕兔兔會食番好多毛落肚

快速發帖