唔好意思,又想你們幫幫手喇~~
我有份project,個topic係講Wii,我負責寫佢有咩Weakness,但其實我都只是在人地家玩過一次Wii而已,你們玩過嗎?你覺得Wii呢個product有唔好的地方??
Many Thanks!!
光之天使)) 2010-3-21 10:45:05 AM
我屋企有wii~~
你問佢有咩唔好呀........諗下先呀......

唔好既地方係畫質la~~始終追唔上ps3,xbox~~依家係ps2質素~

仲有就係...雖然依家有中文遊戲~但始終無中文(華人網絡),
上網都係要睇返日本果邊(天氣/新聞都係日本既)
而且online即時既遊戲真係好少,暫時好似只係得mh3同賽車?
(i mean可以即時同其他人玩既game)

大概係咁多la~希望幫到你
ssc314 2010-3-21 05:35:13 PM
我都係玩過一次
唔好處其實個地方要夠大先玩到,
好似total媽講咁畫質唔夠好,
諗唔到啦/0\
katy)) 2010-3-22 03:45:20 PM
我只玩過幾次WII, 但玩得太投入會"chock"到手腕.
同埋我睇報紙玩得耐有"WII手" (算唔算weakness??!), 仲有話玩得耐會拉親腰骨.

參考網址:
http://myleoworld.homeip.net/blog/read.php?49
小糖^^ 2010-3-22 03:57:45 PM
Futagoza_Kaniza 2010-3-23 02:48:24 AM
我家都有, 覺得都OK,
由於我係佢一出機時即刻買左, 買左日本版(水貨).
有個唔好既地方, 係日版機一定要玩返日版GAME...好煩...如果可以玩埋美版GAME會更好,
買左4年幾咁耐...玩過4次咁大把...
darlingy 2010-3-27 11:31:20 AM
好多謝你們的幫助同意見啊~^^

快速發帖