琴日幫蘿蔔映左一D相,俾大家睇下蘿蔔既近照:021:

鼻鼻的毛都生齊番,變番靚鼻!:014:

蘿蔔眼訓了嗎?:045:

嚴肅的樣子:073:

惡搞的相:037:

俾媽媽整到見吾到隻眼!:043:

kiki_kiki 2010-3-21 11:41:06 AM
好可愛~#^9_003^#
m1k1 2010-3-21 11:45:43 AM
蘿蔔你白雪雪~耳仔又甘粉紅~搞到我好想摸下你>_<
wesky 2010-3-21 11:46:07 AM
無咩點變喎~~ 好細隻~
光之天使)) 2010-3-21 12:07:08 PM
我岩岩睇頭幾張~以為都係之前d相添~~:059:
d毛毛好厚wor~~夏天會唔會諗住剃毛呢~?
kittyz 2010-3-21 12:51:52 PM
原帖由 光之天使 於 2010-3-21 12:07 PM 發表
我岩岩睇頭幾張~以為都係之前d相添~~:059:
d毛毛好厚wor~~夏天會唔會諗住剃毛呢~?

d相係琴日影架~~:070:
我諗住剪毛,但係無諗剃毛啊:057:
pooh2347 2010-3-21 02:57:31 PM
嘩!係一位好可愛既小公主喎(:026: 唔知男定女=.=)
ssc314 2010-3-21 03:52:19 PM
第2張好似個公主呀><
長毛毛咁好得意呀
   SIUWAI . 2010-3-21 04:29:10 PM
:039: 白雪雪好得意
kittyz 2010-3-21 05:19:51 PM
原帖由 pooh2347 於 2010-3-21 02:57 PM 發表
嘩!係一位好可愛既小公主喎(:026: 唔知男定女=.=)

蘿蔔係男仔黎架,不過個個都覺得佢似女仔:037:
雖然佢係男仔,我有時都會幫佢扮靚,哈哈:021:
kittyz 2010-3-21 05:20:51 PM
原帖由 m1k1 於 2010-3-21 11:45 AM 發表
蘿蔔你白雪雪~耳仔又甘粉紅~搞到我好想摸下你>_

我中意粉紅同白色,蘿蔔有曬我中意既顏色,哈哈:012:
任摸吾嬲啊,呵呵:033:
何小鼠 2010-3-21 09:31:04 PM
哈哈...最尾幾張好鬼似英國古牧咁~~無眼既!

佢細細隻好鬼可愛呀~又白雪雪~~:033:
見到就好想抱抱:023:
FATO_W 2010-3-21 11:06:35 PM
羅白:阿媽唔好整到我個頭亂哂好無?
HAHA
我都會成日整到噹仔個頭亂哂 好搞笑
佢會用好無奈既眼神望我
小米 2010-3-22 01:21:16 AM

回復 12# 的帖子

係喎, 真係好似古牧.. 哈哈哈
激細身既古牧
蘿蔔 對耳仔好粉. 好靚
kittyz 2010-3-22 06:18:54 PM
原帖由 何小鼠 於 2010-3-21 09:31 PM 發表
哈哈...最尾幾張好鬼似英國古牧咁~~無眼既!

佢細細隻好鬼可愛呀~又白雪雪~~:033:
見到就好想抱抱:023:

你講起又幾似:037:
蘿蔔:俾你抱抱啦:021:

快速發帖