死啦,我見到creami隻手仔屈左入去,好似行唔到咁呀
佢係咪整親呀???
我見到佢訓個時將隻手仔屈左入身到
死啦死啦,,係咪整親隻手呀!!!

睇左e生啦~~~~~~
更新在第3頁

amen0616 2010-3-22 12:37:10 AM
你應該帶佢睇醫生
可能會照x光架
留院一天
唔好拖
ssc314 2010-3-22 12:50:30 AM
re 光之天使

佢有食草草架,,有食都有屙,,
水都有飲架,,岩岩俾草佢都食~~~
俾左一執alfafa佢都食晒

我真係有諗佢會係邊到整親
我有諗係唔係choco整親佢??可能係我老豆唔識抱佢返入籠
因為我知個籠真係危險!!
又係到諗係唔係我抱佢入籠個時抱佢唔實,搞到佢整到(但我都好小心,除非佢亂咁郁個時)

re  amen0616
我聽日會book e生,但我驚會full
x光係唔係又貴d?
學生仔,我真係冇咩錢(雖然有預到一大筆錢俾佢地)
光之天使)) 2010-3-22 01:30:47 AM
我諗你預最少1000 la~如果真係有事~

真係要盡可能搵出個原因~
如果唔係下次可能仲嚴重~
希望有位睇醫生la~~我諗你book果陣...試下同姑娘講下creami既情況la
我覺得...唔好拖好d...必要時walk-in都要..
wm20472 2010-3-22 08:11:58 AM
骨科, 愈快看醫生愈大機會痊癒
小糖^^ 2010-3-22 10:14:33 AM
ssc314 2010-3-22 12:13:19 PM
book唔到呀今日,,
但係就book到聽朝早10點去睇
佢話walk in診金要400(大圍)
因為問過andrew今日冇返,要星期3先睇到
betty又full晒.....
大圍最貴的我都照殺!<<其實係最近屋企
女女!!支持多一日!!!我唔會俾你有事架!!!

但so far佢都有keep住食野,飲水,屎屎都正常架
都冇計........
小糖^^ 2010-3-22 12:26:46 PM
katy)) 2010-3-22 03:13:59 PM
陰公... 成日手仔屈住左...
CREAMI加油呀, CREAMI媽: 睇完醫生要話比我地聽咩樹呀~~~~~:038:
ssc314 2010-3-22 04:18:05 PM
多謝你地關心,,
一有d咩消息我會同你地報告架啦#^56^#
amen0616 2010-3-22 04:38:39 PM
希望你隻兔女無事啦
我隻兔之前整到隻腳
又要照x光又要留院
d野都差唔多成二千蚊
small_tra 2010-3-22 07:14:23 PM
你可以試下去安德魯~!紅磡果間~!
win_sorb 2010-3-22 07:25:20 PM
九龍城DR MA都OK架, 佢都睇好多兔兔的!!
希望你隻兔兔冇事啦~

CREAMI~加油呀~你會冇事架~!!
光之天使)) 2010-3-22 10:05:57 PM
希望creami快d無事la
ssc314 2010-3-22 11:44:51 PM
多謝多謝咁多位呀
我聽日就會知creami咩事啦,我book左大圍聽日10點睇

但好不幸地,聽日可能要兔爸"臭"佢半日先,
對唔住creami,,,我好快好快會黎接返你架啦!!!!!!

岩岩choco又去嚇creami!!!!真係保佢大!!!
同媽夾份鬧左佢,,,佢而家發脾氣搵左個地方收埋自己
MOURINHO 2010-3-23 12:06:53 AM
依家只好唔好比佢跑咁多...怕整傷手仔....
現在最好比d 軟d既野"煎"地下比佢...
明天盡量唔好整到佢手仔.....照x-ray 大約5-7百元到....
有咩事都要問清楚醫生.....可能明天費用幾多下...帶多些錢好d....
希望冇咩事啦.....:050:

快速發帖