首先自我介紹先....
我係尤尤呀~
可能有d新加入既會員會唔知我係邊個....
最近實在好忙...
岩岩先考完果mock...
宜家大部分時間都係返去補課....
準備會考#^37^#

唔講咁好..介紹下我2隻寶貝兔
哥哥:咖啡(仔)

妹妹:奶茶(女)

由於咖啡未絕育...
所以冇佢地d合照....
不過我都有幾張算係合照既相...
請欣賞!!~

再比多小小你地睇喇~
我發覺奶茶都幾鐘意影相架~

m1k1 2010-3-24 05:16:21 PM
好得意啊!系米同1胎架~?2個都眼仔looklook~動作都好1致~#^43^#
kittyz 2010-3-24 05:18:43 PM
哥哥同妹妹都好可愛啊~:060:
尤尤 2010-3-24 05:19:38 PM
原帖由 m1k1 於 2010-3-24 05:16 PM 發表
好得意啊!系米同1胎架~?2個都眼仔looklook~動作都好1致~#^43^#

佢地係同一胎架~
smallsuishan 2010-3-24 05:20:38 PM
好可愛啊...
幾時有機會一次過見蕭2隻呢
尤尤 2010-3-24 05:27:53 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-3-24 05:20 PM 發表
好可愛啊...
幾時有機會一次過見蕭2隻呢

好快架喇~
我已經PLAN左5月帶咖啡去絕育....
唔知佢地可唔可以bonding 到呢#^39^# ??
m1k1 2010-3-24 05:48:06 PM
原帖由 尤尤 於 2010-3-24 05:19 PM 發表

佢地係同一胎架~

真系好似樣#^28^#
珊迪小姐 2010-3-24 05:50:38 PM
真係好得意呀~~~#^43^#
kolgnat 2010-3-24 06:09:03 PM
兩隻都係大鼻兔!~哈哈好可愛
wesky 2010-3-24 07:30:14 PM
好可愛~ :021:
bonedog 2010-3-24 07:47:11 PM
好耐無見過咖啡奶茶啦..
不過搞乜野佢地2個企係門口既獨照連POST都一摸一樣架..﹖
尤尤 2010-3-24 07:57:57 PM
原帖由 bonedog 於 2010-3-24 07:47 PM 發表
好耐無見過咖啡奶茶啦..
不過搞乜野佢地2個企係門口既獨照連POST都一摸一樣架..﹖

係喎~
你唔講我真係冇留意到(失敗)#^3_002^#
大家對比一下...

Be_Be_1989 2010-3-24 07:59:38 PM
sorry ar  咖啡奶茶.....
仲未拎比你地....
下星期我一定拎到~
尤尤 2010-3-24 08:06:28 PM
原帖由 Be_Be_1989 於 2010-3-24 07:59 PM 發表
sorry ar  咖啡奶茶.....
仲未拎比你地....
下星期我一定拎到~

唔洗say sorry....
唔緊要....
宜家仲未算好熱...
wm20472 2010-3-24 08:10:30 PM
好可愛呀~

我個對寶貝女都係叫奶茶(大妹)及咖啡(細妹)
幸會幸會

快速發帖