今次去左睇DR GERRY..覺得唔係咁好....比較粗魯..唔係太細心...小白不停X扎..比起上次睇DR YEN差好多...起碼佢唔會驚...又會係到食草...Total$485  後尾去埋8號兔剪毛@@好多人

}
for腳瘡gream..

但我上網搵過個隻藥...Petcam係用黎止痛..但佢同我講話係FOR佢腸胃..(因為佢有小小屎水...但佢既解釋話係因為佢應該要食埋肚{我諗係盲腸便)..但佢唔食...佢話佢可能係骨痛SO佢唔肯轉身去食..但佢又check過曬話佢冇問題...宜家又開隻止痛比佢食)
你地話我應唔應該比佢食好??

返到黎痴住我要抱...好S形..XD

高妹 2010-3-29 08:52:55 PM
connie0909 2010-3-29 09:03:20 PM
原帖由 高妹 於 2010-3-29 08:52 PM 發表
小白咩病呀﹖:054:

腳瘡..同埋有柯屎水
高妹 2010-3-29 09:12:38 PM
ssc314 2010-3-29 11:10:23 PM
到底小白做咩事??
點解好似冇人知佢發生咩事咁既?
但係柯屎水的確係唔太正常~但佢身體又冇事
connie0909 2010-3-29 11:20:46 PM
係LO...個E生又話佢腸胃好好= ="佢話佢個D屎水係佢應該食落肚...唔會比我地見到... 佢開左止痛藥比佢...我5知比5比佢食好...(佢話係FOR腸胃..但我上網CHECK話係止痛)如果係腳瘡洗唔洗止痛??
ssc314 2010-3-29 11:38:00 PM
我唔識呀腳瘡,因為我d兔兔未患過
不過好似都會痛的??
呢個真係要問下大家
connie0909 2010-3-29 11:40:35 PM
真好...但佢係個到真係好驚@@返到黎係咁痴人...hehe..睇唔到睇佢S形既身材:073:
baby_fire 2010-3-29 11:40:38 PM
DR GERRY上次我睇過...因為BUBU隻眼懷疑生癬,
跟住佢話開抗生素食同搽眼藥水同COOL EYE就OKAY,
不過呢,其實幾日後都唔見情況有好轉,
加上覆DR YEN診,去左睇多次,
發現DR YEN話抗生素對金錢癬無效,眼藥水亦都無咩用,
所以呢,再加多少許藥同食癬藥就好返喇,變返靚女*
你係咪搵唔到DR YEN?
我建議你睇多次DR YEN*因為會好轉既情況顯著D=]
connie0909 2010-3-29 11:42:49 PM
我前幾個星期睇過DR YEN黎...但因為佢宜家腳瘡嚴重左同柯屎水我先再帶去睇DR GERRY..因為近...上次DR YEN話佢咩事都冇..好好~:043:
baby_fire 2010-3-29 11:50:36 PM
我之前都係咁呀,因為DR YEN話初頭以為佢眼乾,
但我怕DR GERRY會開咗D對兔兔無咩效用既藥,
所以你可以打去問問...
上次DR YEN話FREE我既DOUBLE拎意見費,因為我真係撞正佢放假搵唔到,
又BK唔到時間黎睇其他DR先至FREE*
connie0909 2010-3-30 12:00:14 AM
原帖由 baby_fire 於 2010-3-29 11:50 PM 發表
我之前都係咁呀,因為DR YEN話初頭以為佢眼乾,
但我怕DR GERRY會開咗D對兔兔無咩效用既藥,
所以你可以打去問問...
上次DR YEN話FREE我既DOUBLE拎意見費,因為我真係撞正佢放假搵唔到,
又BK唔到時間黎睇其他D ...

咁好@@咁如果係打去點講
wesky 2010-3-30 12:04:26 AM
食左藥先, 睇下有冇好轉~
connie0909 2010-3-30 12:08:19 AM
係..我都係咁諗..SO比左佢食先..
baby_fire 2010-3-30 12:46:15 AM
我都係觀察左幾曰我先再帶佢去睇,所以你再決定好,
你直接面對面同醫生講好了 =0=

快速發帖