沉晚訓練畢仔反肚仔訓定定
當然, 做對就有獎賞
試左好幾次, 終於都成功喇!!!

Photo0054 (Small).jpg (49.07 KB, 下載次數: 40)

Photo0054 (Small).jpg

Photo0055 (Small).jpg (50.5 KB, 下載次數: 44)

Photo0055 (Small).jpg

Maggie)) 2010-3-30 03:05:05 PM
白雪雪的肚肚,好可愛呀,點訓練呢﹖:057:
connie0909 2010-3-30 03:14:30 PM
小白好鐘意比我反轉黎訓..好舒服嫁佢...
hamster1013 2010-3-30 03:27:56 PM
點訓練架!
我都想訓練布甸呀!
BarbaraFok 2010-3-30 03:45:00 PM
首先準備佢鐘意食既野(兔糧)
等佢知道有野食
返轉佢, 再同佢講唔準陏
開頭佢會即刻返反轉
咁就冇得食
再返轉佢, 要佢定定, 唔準陏,  跟住比一粒糧佢
當然佢一食完粒糧又會自己返反轉
再重複以上動作
慢慢佢會知, 原來訓定定就會有野食
唔係就冇得食
咁佢就開始會訓定定等你送糧入佢口
不過要好多好多次先得
最後當然係好好咁獎勵下佢啦, 紅蘿蔔一細舊!!!!!
BarbaraFok 2010-3-30 03:47:27 PM
原帖由 connie0909 於 2010-3-30 03:14 PM 發表
小白好鐘意比我反轉黎訓..好舒服嫁佢...

你就好啦, 畢仔唔鐘意我反佢架
次次梳腳底毛都要用毛巾包住先得
wesky 2010-3-30 03:59:11 PM
真叻仔~~~ :039:
光之天使)) 2010-3-30 04:22:40 PM
叻叻~~:010: :010:
咁大仲可以訓練到~
katy)) 2010-3-30 04:29:15 PM
犀利呀^^
我成日都想訓練呀B, 但係唔知點訓練:044:
我呢個WEEKEND同呀B訓練下先!
珊迪小姐 2010-3-30 04:33:45 PM
好得意呀~~
我charcoal次次比我反親都"woo"我!! #^62^#
激死我了!!
BarbaraFok 2010-3-30 04:39:39 PM
原帖由 光之天使 於 2010-3-30 04:22 PM 發表
叻叻~~:010: :010:
咁大仲可以訓練到~

哈哈, 今晚佢可能都唔記得左囉......:024:
katy)) 2010-3-30 04:47:42 PM
原帖由 barbarafok 於 2010-3-30 04:39 PM 發表

哈哈, 今晚佢可能都唔記得左囉......:024:

唔會ge,有野食兔地就變得好醒ga la! ^^
不過當然要重複重複又重複...:041:
小米 2010-3-30 05:50:22 PM
哈~ 我都要試下先得
畢仔b個肚仔白雪雪又肚0都0都, 好鬼想初下佢個肚腩仔呀XD
FATO_W 2010-3-30 07:43:35 PM
好叻牙!加油畢仔!
好鐘意佢隻白雪雪既大腳板:023:
Vinkivan 2010-3-30 09:37:56 PM
畢仔真係叻叻喎~!!!!!

反多幾次習慣咗, 第時冇嘢食都會俾你反咖喇~~!!!

快速發帖