http://hkpet.net/adopt/adopt.htm?id=7626&pid=1&pl=30
隻兔兔9歲幾成10歲先唔要!!
好過分!!!!
仲要賣!!!!!
個樣仲要好似樂樂b啊陰功#^37^#
講真佢最多都系養多唔系好耐..
點解要甘對隻兔兔!!#^62^#
太多寵物..藉口!!
擺明嚴棄佢老!!
真系好過分!!!!!!#^62^#
ssc314 2010-4-2 11:43:29 PM
金魚洗咩太照顧= =""
m1k1 2010-4-2 11:45:18 PM
系囉!!難得兔兔養到就泥10歲..甘就唔要佢!!仲要收錢!!
kiki_kiki 2010-4-3 12:15:12 AM
可能我唔識睇~
唔知點解我覺得隻兔兔好似好細個#^71^#

BTW,個主人又搵籍口唔要兔兔,,
金魚同倉鼠已經係D超易養既小動物~打理都唔煩!
connie0909 2010-4-3 12:20:07 AM
我都覺得隻兔兔好細....唔似咁老..我覺得佢冇乜心機養兔兔-0-如果係養左9年都應該唔捨得..我覺得似1歲...:056:
m1k1 2010-4-3 12:32:21 AM
原帖由 connie0909 於 2010-4-3 12:20 AM 發表
我都覺得隻兔兔好細....唔似咁老..我覺得佢冇乜心機養兔兔-0-如果係養左9年都應該唔捨得..我覺得似1歲...:056:

有d人就係甘..老左嚴麻煩就唔要..:036:
m1k1 2010-4-3 12:33:58 AM
原帖由 kiki_kiki 於 2010-4-3 12:15 AM 發表
可能我唔識睇~
唔知點解我覺得隻兔兔好似好細個#^71^#

BTW,個主人又搵籍口唔要兔兔,,
金魚同倉鼠已經係D超易養既小動物~打理都唔煩!

你唔講唔覺..又真系好似好細個甘wo!
唉..米系囉..
wm20472 2010-4-3 07:30:05 AM
9歲先來唔要, 好過份,
都咁大年紀, 比佢好好終老啦
m1k1 2010-4-3 11:35:51 AM
原帖由 wm20472 於 2010-4-3 07:30 AM 發表
9歲先來唔要, 好過份,
都咁大年紀, 比佢好好終老啦

系囉..唉..難聽d講句..佢主人甘對隻兔兔..分分中隻兔兔死左..佢就甘dum左佢算數..#^37^#
logon 2010-4-3 12:24:11 PM
似9-10個月大多過9年10個月大:067:
touto 2010-4-3 12:28:03 PM
佢係唔係打錯左歲數呀"
m1k1 2010-4-3 01:20:14 PM
有可能#^31^#
katy)) 2010-4-3 01:50:42 PM
次次見親呢d post就好憤怒… fb又係成日都有
同個飼主講都蹝氣,好似大條道理咁,仲叫我幫手宣傳 #^62^#
m1k1 2010-4-3 01:53:15 PM
原帖由 katy 於 2010-4-3 01:50 PM 發表
次次見親呢d post就好憤怒… fb又係成日都有
同個飼主講都蹝氣,好似大條道理咁,仲叫我幫手宣傳 #^62^#

我未系fb見過..我成日聽人講上fb見到有寵物待領..其實系系邊睇?
Vinkivan 2010-4-3 02:01:59 PM
佢寫9年10月, 應該係想寫09年10月似啲~!! 因為如果係9歲幾應該係寫9年10個月或9年零10個月~ 如果真係打少咗個"0", 咁09年10距離依家五個幾六個月, 就似返張相入面幾兔兔年紀~!!

快速發帖