http://hkpet.net/adopt/adopt.htm?id=7626&pid=1&pl=30
隻兔兔9歲幾成10歲先唔要!!
好過分!!!!
仲要賣!!!!!
個樣仲要好似樂樂b啊陰功#^37^#
講真佢最多都系養多唔系好耐..
點解要甘對隻兔兔!!#^62^#
太多寵物..藉口!!
擺明嚴棄佢老!!
真系好過分!!!!!!#^62^#
katy)) 2010-4-3 02:49:37 PM
原帖由 m1k1 於 2010-4-3 01:53 PM 發表

我未系fb見過..我成日聽人講上fb見到有寵物待領..其實系系邊睇?

都係我D朋友個朋友POST,然後我個朋友又幫佢FORWARD… 真係話佢又唔係,免得我朋友尷尬 #^19^#
m1k1 2010-4-3 03:25:02 PM
原帖由 波子 於 2010-4-3 02:01 PM 發表
佢寫9年10月, 應該係想寫09年10月似啲~!! 因為如果係9歲幾應該係寫9年10個月或9年零10個月~ 如果真係打少咗個"0", 咁09年10距離依家五個幾六個月, 就似返張相入面幾兔兔年紀~!!

哦~原來系甘~#^39^#
m1k1 2010-4-3 03:26:24 PM
原帖由 katy 於 2010-4-3 02:49 PM 發表

都係我D朋友個朋友POST,然後我個朋友又幫佢FORWARD… 真係話佢又唔係,免得我朋友尷尬 #^19^#

哦~甘又系..我未遇過呢d事wo甘又~

快速發帖