在此link可以睇得返有關既節目

http://mytv.tvb.com/variety/scoop/106231/643

:002:

天才文仔 2010-4-7 11:28:45 AM
其實呢個時候出都幾岩,通常復活節過後就好多人唔要兔,兔仔雖然話就話幾百蚊隻,但係養之前究竟有無認真去"停一停,諗一諗"呢?
kittyz 2010-4-7 02:19:38 PM
我琴日都聽朋友講話今日東張西望有講兔兔,但係今日要出街食飯睇吾到呀,嗚!:022:
katy)) 2010-4-7 02:21:53 PM
原帖由 kittyz 於 2010-4-7 02:19 PM 發表
我琴日都聽朋友講話今日東張西望有講兔兔,但係今日要出街食飯睇吾到呀,嗚!:022:

琴日見到佢賣告白! 終於等到啦... ><"
錯過左可以去 MYTV.COM 度睇返呢^^
kittyz 2010-4-7 02:32:02 PM
原帖由 katy 於 2010-4-7 02:21 PM 發表

琴日見到佢賣告白! 終於等到啦... >

MYTV有東張西望架?:033:
Maggie)) 2010-4-7 02:38:46 PM
原帖由 kittyz 於 2010-4-7 02:32 PM 發表

MYTV有東張西望架?:033:

有gar﹗不過唔係咁hit,所以要search下先搵到﹗如果過左今日,可能大家錯過左,我都會post返個link上黎的﹗所以大家放心la﹗
lingyan 2010-4-7 02:52:10 PM
終於等到啦 ~~~~~~~~~~~
已經係好耐之前見到話會講,但係等極都等唔到,
到今日7點半我仲係試場考緊試呀~~~
ping.tat 2010-4-7 02:54:50 PM
等到頸都長埋, 終於播啦 #^60^#
wesky 2010-4-7 07:27:57 PM
就快有得睇~~
喵女)) 2010-4-7 07:44:42 PM
等到頸都長埋X2><~~等左好耐~佢一早做咩廣告~~未出咁解~
兔仔怡v3v 2010-4-7 07:45:19 PM
就做喇就做喇!!!!:055:
elvisli 2010-4-7 07:53:43 PM
個肥佬可能係Ken
ping.tat 2010-4-7 08:01:32 PM
藍色衫果個都好誇張喎, 一次咁多隻(全部用盒)
smallsuishan 2010-4-7 08:03:36 PM
佢應該唔好打格仔
要出個班賤人既樣!!! #^62^#

將佢地D相貼街招
一開頭我見到一隻好似何Hill~
Maggie)) 2010-4-7 09:38:49 PM
原帖由 elvisli 於 2010-4-7 07:53 PM 發表
個肥佬可能係Ken

我都記得阿KEN唔係瘦底人……肥肥地果個可能真係佢.......心想﹕「佢唔係有好多純種既侏儒兔咩....唔係有好多DIED HARD FANS同佢買,要佢教佢D FANS如何養兔咩....」:013:

快速發帖