各位很久不見了~~肥嘟嘟, 已經大個仔嚕 #^57^#

我係肥嘟嘟呀~~

我係肥嘟嘟呀~~

大頭兔, 可愛嗎???

大頭兔, 可愛嗎???

我似唔似史立莎???

我似唔似史立莎???

俾我d 鬍鬚大家睇

俾我d 鬍鬚大家睇

又係時間隊草啦~~~

又係時間隊草啦~~~

千千 2010-4-7 11:22:07 PM
d 毛毛 都 好 長 bor"
你 好" 我 叫 trubi 都係 bunny
交個朋友 牙"#^9_003^#
ping.tat 2010-4-7 11:35:06 PM
你好呀~~~trubi 好開心認識到你 #^43^#
我係屬於長毛賓尼兔
wesky 2010-4-7 11:37:20 PM
獅身兔面像:073:
明月 2010-4-7 11:57:08 PM
原來你養左3隻兔兔
ping.tat 2010-4-8 12:01:22 AM
係呀~~~

現在我家就有coffee 同奶茶,
之前肥嘟嘟一直住在我家中寄養,
依家已經返回家姐家中住了 #^27^#
燒雞。﹏。)) 2010-4-8 02:02:29 AM
我叫totwo呀,今年一歲仔
你好嘟嘟..今年幾多歲呢??
你真係又白又靚好得人鍾意呀!!!:023:
兔仔怡v3v 2010-4-8 02:42:52 AM
最鐘意圓碌碌面嫁喇:053:
ping.tat 2010-4-8 08:59:23 AM
hi~~你好totwo

我今年大約1歲半啦, 係仔仔黎架,
不過我會用兩個哥哥打架呀#^11^#
ping.tat 2010-4-8 09:06:56 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 8-4-2010 02:42 發表
最鐘意圓碌碌面嫁喇:053:

嘿嘿, 我可止圓碌碌, 仲鍾意我阿媽幫我按摩面仔同頭仔呀,
mimi, 果果, 同初五都好可愛,
我地幾時出黎做個朋友仔呢??
我都仲有兩個哥哥架#^43^#
Maggie)) 2010-4-8 10:38:26 AM
:057: 嘟嘟耳朵好長,如果佢表演洗耳朵時,咪好靚、好吸引lor﹖
kittyz 2010-4-8 11:27:00 AM
肥嘟嘟d毛色好令呀~好可愛喔:039:
ping.tat 2010-4-8 09:07:53 PM
原帖由 Maggie 於 8-4-2010 10:38 發表
:057: 嘟嘟耳朵好長,如果佢表演洗耳朵時,咪好靚、好吸引lor﹖

佢隻耳仔就黎長到可以掃地架啦, 成日都洗耳仔, 下次睇下影唔影到先 #^51^#
ping.tat 2010-4-8 09:11:31 PM
原帖由 kittyz 於 8-4-2010 11:27 發表
肥嘟嘟d毛色好令呀~好可愛喔:039:

係呀~~我當初買佢返黎就係最鍾意顏色同個樣笨笨地
~~~>>>肥嘟嘟 : 其實我不知幾醒目(最蠢就係你), 我扮豬食老虎之嘛#^51^#
尤尤 2010-4-8 10:07:38 PM
肥嘟嘟一d都唔''肥嘟嘟''....
好可愛添....
要食多d草草牙...#^30^#

快速發帖