呢幾日, 開始放佢哋一齊出嚟玩, 起初都擔心Cookie唔多接受, 點知... Cookie愛Boyee愛到不得了, Boyee一走埋嚟就扒起度, 不過, 似乎襄王有夢, 神女無心...

但... 精誠所致,金石為開... Boyee終於俾Cookie打動倒喇~~~ 哈哈~!!

大家睇片睇相啦~!!!!

PS: 隨貼附送Boyee VS Cookie嘅CC相

雖然Boyee同Cookie啲CC都仲差成一倍, 但比起Boyee初初返嚟嗰陣啲CC仲細粒過芝麻已經係一個大進步, 而且, Cookie嘅身形都俾Boyee大成倍, 所以, Boyee冇輸咖~!! 打和啦~^^

hh0 2010-4-10 10:21:46 AM
好中意Boyee對大腳板呀

一睇就知cookie好中意Boyee啦
好想俾Boyee lam頭仔, 個樣好期待呀...等緊...等緊
FATO_W 2010-4-10 11:42:46 AM
好搞笑牙
COOKIE搵個頭隊住BOYEE haha
佢地好快會fd到架喇!#^65^#
kittyz 2010-4-10 12:19:45 PM
COOKIE係咪想BOYEE幫佢LAM毛?
BOYEE隻腳好大呀,哈哈!:021:
祝佢地可以快D成為好朋友:014:
ssc314 2010-4-10 02:09:09 PM
太好啦波子媽~~
cookie話::哇~靚女呀~~
波兒::e....邊位呀你~~
好期待佢地好好相處既moment
wesky 2010-4-10 04:50:19 PM
好大粒C :073:
明月 2010-4-10 06:11:41 PM
恭喜晒呀波子媽
cookie同boyee有好開始
俾心機繼續努力
遲d會好似wesky、Y芷的小丸同波波咁
一齊住大屋
TINA 2010-4-10 06:53:24 PM
好似OK甘啊,,,,
兩個籠拍埋左一起住幾耐呀,,,,
DESEX嗎,,,,
快D做好朋友啦...
Maggie)) 2010-4-10 08:50:41 PM
雖然未咩動作好特別,不過令人有種好SWEET SWEET既感覺:057:
Vinkivan 2010-4-10 09:56:05 PM
原帖由 hh0 於 2010-4-10 10:21 發表
好中意Boyee對大腳板呀

一睇就知cookie好中意Boyee啦
好想俾Boyee lam頭仔, 個樣好期待呀...等緊...等緊

哈哈~ 係呀~ Cookie真係好愛Boyee呀!! 次次出到嚟都扒喺度等佢, 但Boyee成日聞兩聞就一支箭走咗去, Cookie又走去跟住佢, 笑死~ XD

Boyee兔仔細細, 但隻腳板都真係幾大呀~ 成日抱佢都請我食兔掌呢~~#^51^#

原帖由 fato_w 於 2010-4-10 11:42 發表
好搞笑牙
COOKIE搵個頭隊住BOYEE haha
佢地好快會fd到架喇!#^65^#

我都希望佢哋會快啲FD過打BAND呀~!! 不過, 至少知道佢哋係可以共存, 我都好開心喇~!!

原帖由 kittyz 於 2010-4-10 12:19 發表
COOKIE係咪想BOYEE幫佢LAM毛?
BOYEE隻腳好大呀,哈哈!:021:
祝佢地可以快D成為好朋友:014:

無錯~ Cookie成日都想Boyee幫佢黏毛咖~ 不過, Boyee試過黏兩下都唔SO佢~~ #^13^#
Vinkivan 2010-4-10 10:01:14 PM
原帖由 ssc314 於 2010-4-10 14:09 發表
太好啦波子媽~~
cookie話::哇~靚女呀~~
波兒::e....邊位呀你~~
好期待佢地好好相處既moment

其實初初係Boyee對Cookie有興趣啲咖~ 但放咗兩日之後就掉返轉喇~!!!! 都好嘅... 做女仔要有啲矝持呀嘛~!!

原帖由 wesky 於 2010-4-10 16:50 發表
好大粒C :073:

唔度唔知~~ 原來Cookie啲CC都有成差唔多1 CM咁大粒喎~~~~~ #^78^#

原帖由 明月 於 2010-4-10 18:11 發表
恭喜晒呀波子媽
cookie同boyee有好開始
俾心機繼續努力
遲d會好似wesky、Y芷的小丸同波波咁
一齊住大屋

我會繼續努力咖喇~ 我已經開始整緊啲圍欄, 等佢哋遲啲真正一齊住嗰陣就可以用喇~~~!!#^27^#
Vinkivan 2010-4-10 10:04:52 PM
原帖由 TINA 於 2010-4-10 18:53 發表
好似OK甘啊,,,,
兩個籠拍埋左一起住幾耐呀,,,,
DESEX嗎,,,,
快D做好朋友啦...

兩個籠拍埋咗十日倒啦~!!! 俾佢哋出嚟玩都係呢個星期嘅事, 所以, 都算係唔錯嘅開始呀~!!
Cookie已經desex咗, Boyee就未夠年齡做, 所以, 等佢大啲都會做埋咖喇~!!!!

原帖由 Maggie 於 2010-4-10 20:50 發表
雖然未咩動作好特別,不過令人有種好SWEET SWEET既感覺:057:

係呀~ 感覺真係好sweet咖~!!

快速發帖