之前既bieber 成日嬲我 唔理我
唔知點解上4個星期放左係mum到
我上2個星期拎番佢,, 番到屋企 佢就係咁跟住我
我坐係到佢又用塊面 頂我隻foot;
咁我未俾d野食佢囉
俾完又頂,, 成日都文我foot子 我又驚佢咬我d foot子wo
唉 好煩呀佢:050:
m1k1 2010-4-20 10:56:15 PM
你唔好嚴佢煩啦..好多兔友恨都恨唔到啦
瞳;))) 2010-4-20 11:00:56 PM
咁你家兔b有冇咁??
firen_freeze)) 2010-4-20 11:04:47 PM
你隻腳都唔食得,佢做乜要咬你?

係你之前放佢O係第二度,佢以為你唔要佢咋...
瞳;))) 2010-4-20 11:08:53 PM
唔知啦 ;; 可能Dido 唔係好痴我
bieber 毛啦啦繳左咁痴我 唔慣;;
  ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
唔知呀 佢d毛毛係隻boot到 會好 [恨] 嫁ma..

aina 2010-4-20 11:11:11 PM
點解你個籠會有網底?
瞳;))) 2010-4-20 11:12:56 PM
個個係 次所黎嫁..
smallsuishan 2010-4-20 11:14:52 PM
你既態度有D問題
你唔應該覺得兔兔煩~
m1k1 2010-4-20 11:15:03 PM
冇架..所以我都好羨慕你!
aina 2010-4-20 11:19:05 PM
我相信在壇入面, 真心對待兔兔的主人
都唔會有1個會話兔兔煩的....
我唔知你係用咩心態去講呢一番話....
兔兔突然搬去1個陌生的環境生活, 佢可能會怕你唔要佢...
所以佢見返你至咁"痴"住你...
瞳;))) 2010-4-20 11:26:04 PM
aina; 我開post都係想fun享下; Bieber黎左我屋企咁耐 開頭佢好細個陣佢成日痴我 但係慢慢佢都唔係好理我,果次我拎左去我呀媽到拎番番黎 ,佢就咁痴我 我其實開心嫁 我相信如果大家中意兔兔既一定想佢痴著自己. 我話佢煩既原因只係我可能唔慣佢冇啦啦咁痴我 咁聽我話姐
光之天使)) 2010-4-20 11:35:23 PM
點解d毛會痴係boot度?
你係屋企著boot呀?

佢痴你係好事...
不過你唔鍾意佢痴既話,可以行開避開佢既...
但係兔兔知你唔鍾意佢跟住,兔兔應該會唔開心的....
我覺得...唔會話煩既...
bosasa1987 2010-4-20 11:38:34 PM
我個隻成日都係咁, 我行到邊跟到邊, 又頂下我隻腳, 咬下我d腳趾, 不過唔痛ge, 放心啦~
mandycpi 2010-4-20 11:42:14 PM
羨慕羨慕~
我隻蚊蚊唔玩到攰都唔比我掂佢...

你應該覺得happy喇.... 仲咩覺得你好似好厭棄跟實你咁ga....
瞳;))) 2010-4-20 11:43:59 PM
光之天使;;  唔係BOOT呀 係FOOT
因為 bi 佢會圍住我隻腳轉 所以佢D毛hi到隻腳會 好[恨]
我講冇我冇唔中意bi 跟我
----------------------------
如果我用煩既字眼 你地覺得我有問題既 咁唔好意思

快速發帖