之前有個post話有個待領兔仔三隻..
之後我就領咗一個叫呀de的仔仔,
以家個主人比咗巨地三個的相,,

但系個籠污遭巨就話[[你地見到個寵好污糟, 因紙紗用哂.....]]

網:http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=12029417&extra=page%3D1

呀de

呀de

呀de

呀de

個兩公婆

個兩公婆

elvisli 2010-4-26 11:02:48 AM
真陰公..水樽又無水..

第二張相睇到兔兔好想出黎

成個籠都係尿...佢想點..
anthony 2010-4-26 11:06:31 AM
個個post樓主話 佢係航空業 成日都要飛...=[如果佢講真話 其實都唔關佢事
jojo199749 2010-4-26 11:07:36 AM
之後我問巨,,,
[[你話無灑紙紗,,你吾買.,?]]
之後巨無答到我
jojo199749 2010-4-26 11:09:55 AM
而家打咗好多次電話比巨,,都無人聽(但系通左,,吾通仲味訓醒..?__?)
mandycpi 2010-4-26 11:33:31 AM
其實前主人唔可以好好照顧d兔兔... 依家兔兔有個更好o既主人都係件好事... 好過佢唔理..由d兔兔自生自滅... 前主人算好心地.....

jojo199749: 你有無約時間接兔兔? 哈哈..你好心急接佢返屋企呢... 住同食方面準備好未?
jojo199749 2010-4-26 11:51:19 AM
我頭先終於打通咗個主人的電話...:077:
巨話應該3點到就會尼(巨住深水步)(我住天水圍:041: )
住同食個幾方面都系主人個邊比,,
我要等到呀de尼咗我屋企先可以知道仲有d咩少咗,,
就去買,,:044:
m1k1 2010-4-26 05:11:18 PM
紙沙冇晒吾識買咩..
個2隻絕左育未架..
粉紅色果個籠幾靚甘wo~
吾知點解我好中意果2公婆~特別系白色果隻#^64^#
不過阿de都好cute!好細粒~
Maggie)) 2010-4-26 05:18:02 PM
原帖由 m1k1 於 2010-4-26 05:11 PM 發表
紙沙冇晒吾識買咩..
個2隻絕左育未架..
粉紅色果個籠幾靚甘wo~
吾知點解我好中意果2公婆~特別系白色果隻#^64^#
不過阿de都好cute!好細粒~

hehe,我都好鍾意白色果隻﹗:051: 不過,如果我拎佢返屋企的話,小姬b一定「呼」到我傻左........:056:

白色果隻好似兔友------蘿蔔
mandycpi 2010-4-26 06:23:20 PM
阿de係黑白色果隻??
firen_freeze)) 2010-4-26 06:30:49 PM
個兩公婆好得意,如果多D宣傳可能會好快有人想養......

BTW,真係一男一女的話絶左育未架?
千秋王子 2010-4-26 06:59:31 PM
:015: 黎曬大普呀!!唔識養兔仔就咪搞d兔仔啦:004:

快速發帖