頭先個主人打尼,
(因為我之前問巨呀de系食咩糧..)
點知..巨就話呀de系食oxbox糧同草..
之後巨就話[[[哦,,系啦..你要同巨買草啦..因為已經無灑草,,尼幾日巨地都乜點食(因為無灑)]]]]
我問巨[[禁巨地尼幾日系食咩架,,?]]
之後巨講[[尼幾日都系食糧同d草粉]]
又話無食物兜,,-V-
,,
最憋的事系呀de吾識去廁所....但又無紙砂,,所以捕咗d毛巾落去,,
所以就會禁污糟wo,,
真系火都尼...

katy)) 2010-4-26 03:40:10 PM
唉… 呢位前主人都冇心養兔兔們#^62^#
呀DE就黎去你屋企姐,再耐D另外果2隻兔食D咩..?
草粉係兔兔唔肯食草先比佢食‥同埋一次可以食好多枝,食哂唔通由得d兔兔唔食呀 =___________=

為左呀DE GE幸福,辛苦你了。加油#^5_002^#
mandycpi 2010-4-26 03:51:33 PM
:052:  無食草幾日??????幾日wor....
真陰公... 你快d接兔兔返黎喇....
不過記住唔好抱佢出籠住wor.. 等佢適應下先.. 唔好一下子嚇親佢.. 等佢慢慢接受有主人愛護...
Maggie)) 2010-4-26 04:19:03 PM
你快d接阿dee返屋企,留多一日,危險多一日:054:
jojo199749 2010-4-26 04:46:24 PM
而家個主人系深水步尼禁,,
應該好快到,,,
巨電話一到我就去,,,,
唉,,
otola 2010-4-26 05:02:52 PM
呢d 人咪無良心, 無愛心:069:
jojo199749 2010-4-26 05:06:23 PM
100%agree:074:
想講一講,,
巨所指的''草粉''系草碎...:076: :076: :076:
Maggie)) 2010-4-26 05:08:45 PM
唔係掛,草粉=草碎﹖:046:
mandycpi 2010-4-26 05:11:32 PM
好快就離開地獄la佢:051:
hkrchei2 2010-4-26 05:17:31 PM
下~!!!!!!!!!!

快d 買草比兔兔啦~!!!! 一定要食草丫~!!!!
firen_freeze)) 2010-4-26 06:26:54 PM
我都諗點解有錢買草粉都唔俾錢買草.......

草碎......ORZ.....

真係要認真呼籲下有冇人想養埋果兩隻兔兔....

點解咁不負責任都要養三隻咁多呢?
Jessie)) 2010-4-26 06:32:41 PM
好心佢啦=-=買一包, 3隻兔仔話咁快就食得哂啦,
咁都省返, 想餓死兔咩
千秋王子 2010-4-26 06:41:16 PM
好壞呀佢!!!:004: :004:
呢d人真係......唔知點講:019:
:020: 兔兔咁可愛都咁對佢地!!:016:
千秋王子 2010-4-26 06:42:37 PM
兔兔返黎要通知我地!!
同埋影張相比我地睇下個主人幾無良!!!:005:
重有記住唔好開閃光燈影呀!!

快速發帖