呀de頭先番咗尼屋企啦,,:073:
答番之前各位兔友系其他po到問的野先..

呀de系黑白個個兔兔尼架,,
個兩公婆未絕育架,,

-V-其實想講,.,,呀de個身型真系一d都吾次系6個月大,,(但系都幾瘦下):044:
頭先囖完呀de番到屋企個時..
見到個前主人系無比埋糧我架...:043:
之後我整番好個籠先,,
點知..
個厠所好多尿同生咗瘦..-V-:076:
但系個籠真系幾大下,,:040:

呀,,講番無糧無草先,,
個時系6:30pm
即刻跑去(真系跑=.=)最近我屋企個店到,,,
店名系[[嘉湖寵物屋(店)]]
去咗買草(oxbox 1cut草..)$40蚊,,

之後番到屋企個時..
系到睇呀 de,,:070:

一擺咗草系格外兜到之後,
呀DE好次好肚哦禁去食(大淡大淡禁食)

發覺呀DE有驚,,就會沖過去廁所到''呢''埋...
但系呀DE真系好乖好聽話架..:066:
想問下呢,,成日聽d兔友講話比d玩具兔兔玩,,咩玩具?

[[[我d相po咗之後睇吾番,,,-V-]]]

katy)) 2010-4-27 04:53:48 PM
原帖由 jojo199749 於 2010-4-27 04:44 PM 發表

哈哈...
個厠所系又生瘦又有尿../_\
真系可以比我?^^:070:
我遲D都要一去嘉城個邊;;

而家我鋪左D布比呀DE''
金日我一起身就睇到DE籠入面有超多CC同VV:067: ..
之後我就張D CC擺番灑去厠所到 ...

係呀,反正放係兔爸屋企閒着… 妳望下有冇需要啦~~ 有就PM我聯絡
http://mini-house.info/thread-6994-1-4.html
((其他野比哂人 / 唔賣))

鋪布的意思係…?鋪係邊度?? #^66^#
尿尿係廁所已經好叻,便便周圍都係可以試下將草球移近廁所,兔地多數一路食草一路便便。
呀de初黎報到,驚唔驚呀?
Hellhammer 2010-4-29 06:26:42 AM
其實廁所可以去吉之島$10店買個洗菜果d盤最好用
1個底盤1個有窿盤+埋都係$20(多數會有相同size)
夠大夠好用 好過d3角形廁所多多聲
草買9磅裝會抵d
如果太瘦+d alfalfa過佢食啦

jojo199749 2010-4-29 09:48:51 AM
原帖由 katy 於 2010-4-27 04:53 PM 發表

係呀,反正放係兔爸屋企閒着… 妳望下有冇需要啦~~ 有就PM我聯絡
http://mini-house.info/thread-6994-1-4.html
((其他野比哂人 / 唔賣))

鋪布的意思係…?鋪係邊度?? #^66^#
尿尿係廁所已經好叻, ...

沉日先见到,,
原来呀DE吾系系厠所到VV..
原来系个草兜到VV..
用白燥都无用,,都系照'哦'系笼到,,

呀DE,,,仲未识去厠所,,,-V-
日日番学前,,放学都要帮巨张D CC摆番系个厠所到,,,,,哎..

快速發帖