1P 幣
琴晚用完電腦返去睇下隻兔兔~:051:
睇下佢有無唔乖...:057:
點知個死仔:054:
係個寵到周圍vivi成個籠都係...臭到死:052:
之後就放佢出黎坐定定幫佢洗個籠同埋個木板:054:
咁佢都係黎左屋企無幾奈廢時佢周圍走咪關佢係我間房到先
洗完之後拎布抺番亁...
念住比個好d環境唔洗同d vivi一齊訓:055:
入去果時佢無啦啦彈左起身
應該比我嚇親因為我開門入去先開燈
佢比我嚇到失禁...掉左兩點vivi係地下...
念住幫佢抺下身同埋腳仔..點知佢用盡方法走佬唔比我捉佢黎抺...
個肚仔hi到d vivi王曬又唔比我抺點好呢??
大家可唔可以幫下我...
otola 2010-4-27 05:56:15 PM
吾好捉佢 la, 佢係小朋友
佢己經比你嚇親了
千秋王子 2010-4-27 05:57:44 PM
但係佢d尿尿唔幫佢抺番??
katy)) 2010-4-27 06:00:26 PM
木板洗得多怕唔怕發"毛"??
呀兔有冇用廁所?

呀B細個都腳黃黃抺極都係咁,唔係尿到濕漉漉算啦… 反正佢都唔比抱,一間唔鍾意你就慘。#^3_002^#
我後期都冇咩同佢抺加上佢好鐘意清潔,大大下就白返曬~~~#^79^#
choi_ching 2010-4-27 06:38:33 PM
你嚇親佢囉~有d慢慢黎啦
唔可以一步登天 好好的同佢培養感情啦#^60^#
smallsuishan 2010-4-27 06:45:17 PM
我記得你隻兔兔新買冇耐
你俾D時間佢習慣下自己個籠 習慣下個地方
你咁樣迫佢 只會嚇親佢
千秋王子 2010-4-27 07:38:23 PM
o~多謝大家指教呀,,,不過我知佢都係唔鐘意比人抱抱同摸佢
木板洗完用風筒吹乾唔好開太大兔兔會驚
曰日賞 2010-4-28 12:31:38 AM
兔仔大大下就吾會周圍 vivi:048:
mandycpi 2010-4-28 01:11:19 AM
..未至於失禁咁呦嚴重呀...佢慢慢適應就會識去廁所架喇....

快速發帖