岩岩睇兔兔既腳仔...見佢中間個個位既最側面...有小小圓形既白白地...但冇腫..似係入面...按落去兔兔唔痛..冇起飛腳...
唔知係5係膿黎??

兔仔怡v3v 2010-4-29 01:05:19 AM
想像唔到.. 會唔會影張相!?
小米 2010-4-29 01:06:20 AM
會 唔 會 係腳枕???
connie0909 2010-4-29 01:14:43 AM
腳枕佢本身已經有....我見佢好似左右腳仔都有1粒仔
kikocheese 2010-4-29 03:26:43 AM
我諗都應該係腳枕黎,KOBI以前都有架,不過唔好俾佢發大同有紅腫應該都無咩事既,唔使咁擔心
smallsuishan 2010-4-29 09:48:22 AM
應該係腳枕~~
兔兔夠期body check未丫
如果夠咪順便帶佢睇睇vet
因為呢樣野好衰 唔會好 睇左vet查下藥可以停止佢嚴重落去
choi_ching 2010-4-29 10:45:45 AM
應該係腳枕 你得閒要幫佢梳鬆返腳仔d毛 再搽凡士林係腳枕度 可以keep住唔好俾佢惡化^^
connie0909 2010-4-29 01:44:47 PM
我係1個月前帶左佢睇VET嫁啦.....有藥搽緊...但覺得好似時好時壞....宜家轉曬試下搽凡士林...希望有好轉!!
smallsuishan 2010-4-29 03:05:26 PM
請問你睇邊個vet丫??
因為Hill仔之前睇gerry 查極都係咁
之後我再帶佢睇betty 而家就好番D 至少唔紅
connie0909 2010-4-29 03:19:59 PM
DR GERRY呀睇左....請問你睇BETTY佢比個隻藥膏叫咩名??我聽人話silvirsulf cream幾有用!!
佢宜家隻腳仔仲好紅....但冇咁腫

hamster1013 2010-4-29 09:16:17 PM
應該係腳枕嚟, 好多兔兔都會有, 只要keep住唔惡化就ok~
你可以買凡士林幫兔兔搽,
或者去兔協買盒藥膏, 我記得一盒好似$30~
jojo199749 2010-4-29 09:38:38 PM
-V-
你地就好啦,,
我个呀DE吾比我掂巨个脚仔..:050:
connie0909 2010-4-29 10:55:35 PM
原帖由 jojo199749 於 2010-4-29 09:38 PM 發表
-V-
你地就好啦,,
我个呀DE吾比我掂巨个脚仔..:050:

因為佢岩岩黎呀嗎...過多排啦!!
connie0909 2010-4-29 10:56:05 PM
原帖由 hamster1013 於 2010-4-29 09:16 PM 發表
應該係腳枕嚟, 好多兔兔都會有, 只要keep住唔惡化就ok~
你可以買凡士林幫兔兔搽,
或者去兔協買盒藥膏, 我記得一盒好似$30~

兔協個個買過...越搽越紅...冇比佢用LU

快速發帖