hehe,,
金日部电脑都算整番好架啦,,
但系就有d字系打吾到繁体,,:050:
麻烦大家啦..;(

尼排呀de可能以经熟左我地,,
而家都无乜话一惊就'飞'入去个厠所到,,:057:

但系,,仲系未虱去厠所,,.
我就尼因为去厠所尼件事番咗我几日架啦,,
唉,,
真系无乜办法,,
希望各位帮帮我啦:001:

夜長夢多 2010-4-29 09:44:31 PM
成地都係vivi@@
我見到個籠入面好似好多黃黃地咁

你有2個籠嫁?  一個白色一個黃色既?
jojo199749 2010-4-29 09:58:12 PM
吾系ivi尼架.,-V-
系之前个主人比我个时都有的尿'积'..
洗都洗吾走...T^T

吾系两个笼,,只不过系相的问题
hh0 2010-4-29 10:24:52 PM
建議你先大洗下個籠
用醋浸一浸個底盤
清晒D尿漬同味
之後慢慢再教兔兔去廁所啦
smallsuishan 2010-4-29 11:02:05 PM
請問你而家用咩墊住個廁所
我見到好似係廁紙黎..
如果係的話..小心 兔兔會食廁紙的
光之天使)) 2010-4-29 11:24:31 PM
好似包包:053:

d漬如果用醋浸左都唔係好甩,
可以試下用醋浸住既時候用個鏟仔輕輕鏟下佢~
jojo199749 2010-4-30 07:42:00 AM
r嗯,,,我金日放学个时试下...=]:043:
希望得啦..;)
katy)) 2010-4-30 01:13:56 PM
係呢,你咪話呀DE去草兜度尿尿GE... 因為我見唔到你個草架放係邊, 同埋用咩草架?? 不過可以就唔好用D佢跳到入去ge容器. 其實兔兔鍾意邊食邊去,所以擺草架同水樽係廁所附近, 教佢去廁所會好d!

糧兜唔用拎走佢, 或少一個亂去ge機會ma~~~~

我見你用廁所舖廁所, 定係你想吸d vivi比佢知道呢度係廁所呢?

點都好, 個廁所都要舖返返貓砂 / 紙粒!
淨係用廁紙一吸水就爛, 要換得好密又不化算.同埋冇除臭功能, 過多一排呀de d尿味會攪到周圍好臭的...

jojo199749 2010-4-30 07:09:24 PM
我系用oxbox T草架,.,
而家已经食得7788啦:044:

快速發帖