我隻兔兔由琴晚到而家都唔食野同飲水,成隻都無哂精神,今朝想帶佢睇Dr.Betty,但唔知今日會唔會休息(今日5月1日),有無免友可以話我知,如果唔開有邊個Dr好架,help pls
光之天使)) 2010-5-1 07:19:47 AM
早晨~
佢唔食唔飲,係少少都無食過??
有無便便呀?
聽下個肚仔有無臑動既聲~
如果有便便,肚仔摸落唔漲,你可以試下餵佢食少少草粉~
加埋幫佢按摩下個肚仔~

今日開唔開真係唔知...紅假...
你一陣十點打電話去問問LA~
除左九龍(BETTY果度),大圍果度都可以去~
再唔係屯門DR.GERRY都可以睇左先~
otola 2010-5-1 07:43:06 AM
JANJAN 昨晚吾舒服,
己給草粉

佢吾肯食野&飲水,

比DAVID SERIOUS,

我好驚, 兔兔吾準走, 吾可以有事
otola 2010-5-1 07:44:25 AM
GERRY 有開嗎?

有冇人知今日邊間開, 我想一開門WALK IN
otola 2010-5-1 07:48:06 AM
JANJAN 連菜同糧都吾食

我而家每3小時比一次草粉, 足夠嗎?
mandycpi 2010-5-1 09:04:15 AM
不如,你打左電話先去...今日5-1開唔開好難講...
Vinkivan 2010-5-1 09:13:15 AM
暫時唔好俾菜同糧俾兔兔食, 多啲兔兔嘅肚仔做按摩, 同埋試試餵完草粉用針筒餵水, 因為兔兔連水都唔飲好易脫水咖~!! 你盡快打去啲診所度啦~ 邊間開就即刻去睇喇~!!

兔兔依家孵蛋咁坐喺度, 定係冇晒力咁"撻"喺度呀???
otola 2010-5-1 09:21:03 AM
紅磡獸醫診所
Dr. Andrew Pilling

這個VET OK 嗎?
otola 2010-5-1 09:21:40 AM
YES, 冇晒力咁"撻"喺度, NO EATING NO DRINKING
otola 2010-5-1 09:26:11 AM
維多利亞寵物診所 – 元朗診所
Dr. Wietz  OK 嗎?
wesky 2010-5-1 09:27:54 AM
尋晚有冇便便??
軟/硬
otola 2010-5-1 09:29:22 AM
CALL ME OK
guinan 2010-5-1 10:49:25 AM
我係打比你叫你book我個位的那一位...
希望你book得切啦~~~~
兔兔加油,唔好有事!!!
:020:
smallsuishan 2010-5-1 10:54:53 AM
兔兔而家點??
BOOK唔BOOK到VET??
Maggie)) 2010-5-1 11:10:42 AM
點呀佢,,,,,,,,,BOOK到未﹖

快速發帖